Η Ιστορία ενός Θρύλου

Η Ιστορία ενός Θρύλου. Ενός αριστοτεχνικού συνδυασμού σχεδιασμού, δύναμης και άνεσης. Ενός αυτοκινήτου με 2 ψυχές!

Η Νέα Maserati Ghibli έλαβε την πολυαναμενώμενη παρουσίαση της σε επικείμενη τελετή η οποία διοργανώθηκε στην Λεμεσό.

Η FLC Modena Automobile, ως ο αποκλειστικός εισαγωγέας και αντιπρόσωπος της Maserati στην Κύπρο εδώ και 4 χρόνια και με σειρά πλέον από παρουσιάσεις σχεδιαστικών αριστουργημάτων, για

άλλη μια φορά αποδεικνύει πόσο πλούσια είναι η Ιταλία σε ιστορία, δεξιοτεχνία και κουλτούρα! Μια λαμπερή δεξίωση που διεξάχθηκε με επιτυχία στον εκθεσιακό χώρο της Maserati στην Λεμεσό, την Τετάρτη 14 Μαρτίου, υπο την τιμητική παρουσία του Πρέσβη Ιταλίας κ. Ανδρέα Καβαλλάρη. Με ευχαριστίες προς το αγοραστικό κοινό και τους εκλεχτούς προσκεκλημένους απο τον Θεοφάνη Φιλίππου, Μέτοχο της FLC Modena Automobile, τιμήθηκε η τέχνη του στυλ!

Σε αντίθεση με οποιονδήποτε άλλο κατασκευαστή, η Maserati έχει καταφέρει να εμπλουτίσει στα αυτοκίνητα της, την κληρονομιά και καινοτομία της, το παρελθόν και το μέλλον, το όραμα και την εκατοντάχρονη ιστορία της που αποδείχθηκαν οι ακρογωνιαίοι λίθοι της παγκόσμιας αναγνωσιμότητας της ως ένα σύμβολο αυτοκινητιστικής αριστείας.

Έντονη, δυναμική και κομψή, η νέα Maserati Ghibli προσφέρει κάτι πολύ διαφορετικό σε έναν κόσμο γκρίζου... Εμπνευσμένη από τη θρυλική A6 GCS Berlinetta της δεκαετίας του 1950, συνδυάζει αρμονικά, Ιταλικό φινετσάτο σχεδιασμό και απόδοση υψηλής τεχνολογίας με την άνεση ενός Sedan. Η πρόσοψη κατατεθέν που φέρει τη τρίαινα της Maserati σηματοδοτεί τόσο την δυναμική αλλά και αντισταθμιστική πρόθεση που αντιπροσωπεύει το Brand. Στο προφίλ, μια σειρά από λεπτομέρειες, όπως οι πόρτες χωρίς σκελετό, τα δυναμικά πίσω άκρα αλλά και ο σχεδιασμός με κλίση που ενσωματώνει το διαχρονικό λογότυπο Saetta, καθώς και οι 4 εξατμίσεις χρωμίου στο πίσω μέρος, δημιουργούν μια εντυπωσιακή εμφάνιση coupé.

Με τέτοιες δυναμικές αντιθέσεις, τόσο χαρακτηριστικές για τη Maserati, είναι μια πηγή ατελείωτης έμπνευσης, με τα τελευταία μοντέλα να προσφέρουν ακόμη περισσότερο πάθος για οδήγηση προσφέροντας πληθώρα εξωτερικών σχεδίων, νέα τεχνολογία ασφάλειας και σημαντικές αναβαθμίσεις σε ενισχυμένα συστήματα Οδικής Υποστήριξης.

Με το όνομα ενός ανέμου, ένα φιλόδοξο και εντυπωσιακό μοντέλο η Ghibli 2018 προσφέρεται σε 2 μοναδικές παραλλαγές που τονίζουν το αγωνιστικό DNA του Brand:

GranLusso και GranSport. Η κάθε μία πλήρως εξοπλισμένη σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο. Στην GranLusso, η έμφαση δίνεται στην πολυτέλεια και την άνεση με μεταξένιοι εσωτερικοί χώροι από τον παγκόσμια περίφημο Ιταλό σχεδιαστή Υψηλής Ραπτικής Ermenegildo Zegna καθώς με την GranSport, πρόκειται περισσότερο για άμεση εμπλοκή στη δυναμική και απόδοση.

H Ghibli παρέχει επιλογές μηχανής 3 λίτρων V6 twin-turbo με απόδοση στους 350 και 430 ίππους, και με την τελευταία να εκτείνει επιτάχυνση από 0-100 km/h σε 4,7 δευτερόλεπτα με μέγιστη ταχύτητα 286 km/h. Είναι επίσης διαθέσιμη και σε έκδοση Diesel, με 275 ίππους και τελική ταχύτητα 250 km/h.

Η Ghibli είναι ένα θρυλικό μοντέλο για την ιστορία της Maserati αλλά και εξίσου βασικό για το μέλλον του Brand. Η τελευταία δημιουργία για την ενίσχυση της ανάπτυξης της τρίαινας, η οποία ενσαρκώνει την τέλεια ισορροπία μεταξύ πολυτέλειας, στυλ, ιταλικής φινέτσας και απόδοση είναι ήδη διαθέσιμη στον εκθεσιακό χώρο της FLC Modena Automobile στην οδό Σωτήρη Τοφινή 04, 4102 Άγιος Αθανάσιος, Λεμεσός. Τηλέφωνο Επικοινωνίας 25020010.

Keywords
Τυχαία Θέματα