Τελικοί πρωταθλημάτων μπάσκετ σε Ισπανία & Ιταλία στον OTE TV

21:24 19/6/2014 - Πηγή: PC Nea
Μετά τους εντυπωσιακούς τελικούς στο NBA, σειρά παίρνουν τα πρωταθλήματα μπάσκετ Liga Endesa ACB και Lega Basket Serie A, σε Ισπανία και Ιταλία αντίστοιχα, όπου τα ζευγάρια Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα και Αρμάνι Μιλάνο-Μοντεπάσκι Σιένα διεκδικούν αυτή την εβδομάδα τον τίτλο.

Στα αθλητικά,
ξεχωρίζουν ακόμη ο αγώνας της Formula 1 επί αυστριακού εδάφους, οι αναμετρήσεις για την τελική φάση της World League στο βόλεϊ,αλλά και ο τελικός της Α1 χάντμπολ, ανάμεσα σε ΑΕΚ και Διομήδη Άργους.

Εξαιρετικές οι επιλογές και στα κινηματογραφικά κανάλια του ΟΤΕ TV, όπου κάνουν πρεμιέρα το ντοκιμαντέρ Michael Jackson: The Life of an Icon με σπάνιο υλικό από τη ζωή του καλλιτέχνη, η απολαυστική μαύρη κωμωδία Εξωγήινο Hangover, αλλά και το εξαιρετικό γαλλικό δράμα

Πέρα από τη Λογική, ενώ δεν θα χάσουμε το ανατρεπτικό και αγαπημένο Νόημα της Ζωής των Monty Python και το βραβευμένο ΈναςΣοβαρός Άνθρωπος, με το οποίο ολοκληρώνεται το αφιέρωμα του OTE CINEMA 2 στους αδελφούς Κοέν.

Δεν ξεχνάμε επίσης ότι το Σάββατο 21 Ιουνίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής και ότι το iConcerts HD θα προβάλει όλη την ημέρα τις καλύτερες

συναυλίες back2back.
Keywords
Τυχαία Θέματα