Το σύστημα εκτύπωσης Océ PlotWave 350 προσφέρει νέα επίπεδα ευελιξίας και ταχύτητας

23:33 25/6/2012 - Πηγή: PC Nea
Η Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος της Canon και της Océ για την Ελλάδα, ηγέτιδα εταιρία στον χώρο των εκτυπωτικών λύσεων, ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη διάθεσης του νέου μονόχρωμου εκτυπωτή Océ PlotWave 350, ο οποίος προσφέρει αυξημένη ευελιξία και υψηλότερη ταχύτητα για την παραγωγή εκτυπώσεων από φορητές συσκευές, δίνοντας στους χρήστες περισσότερες δυνατότητες εκτύπωσης, αντιγραφής και σάρωσης μικρών όγκων τεχνικών εγγράφων.
Αυτό το γρήγορο
και ευέλικτο σύστημα μεγάλου μεγέθους συμβάλλει στη μείωση του χρόνου και του κόστους παραγωγής εγγράφων σε επαγγελματικό περιβάλλον.

Το επόμενο βήμα ευελιξίας, ταχύτητας και αξιοπιστίας
Το σύστημα εκτύπωσης Océ PlotWave 350 συνεχίζει την επιτυχία του βραβευμένου συστήματος πολλαπλών λειτουργιών Océ PlotWave 300. Ενσωματώνει περισσότερες από 50 νέες βελτιώσεις, οι οποίες προσφέρουν το επόμενο βήμα στους τομείς της εκτύπωσης, της αντιγραφής και της έγχρωμης σάρωσης μεγάλου πλάτους.

Η σχεδίασή του βασίστηκε σε τεχνογνωσία δεκαετιών, ενώ συνδυάζει λειτουργίες και χαρακτηριστικά αποδεδειγμένης αξίας από διάφορα βραβευμένα συστήματα εκτύπωσης τεχνικών εγγράφων της Océ.

Εκτύπωση από φορητές συσκευές
Στον κόσμο των τεχνικών έργων, πολλές αποφάσεις λαμβάνονται στο εργοτάξιο και αυτό σημαίνει ότι απαιτείται άμεση ενημέρωση και παραγωγή των εγγράφων. Με τα νέα εργαλεία Océ Mobile WebTools, οι χρήστες που έχουν πρόσβαση σε έναν δρομολογητή (router) WiFi στο δίκτυό τους μπορούν να ανακτούν τεχνικά αρχεία από ένα σύστημα νέφους (cloud) χρησιμοποιώντας τηλέφωνα iPhone ή Blackberry, συσκευές Android, iPad ή άλλες φορητές συσκευές και να στέλνουν αιτήματα εκτύπωσης στον εκτυπωτή τους.

Αυτό σημαίνει ότι ο εκτυπωτής είναι ήδη έτοιμος για την υποστήριξη νέων ροών εργασίας που χρησιμοποιούν φορητές συσκευές. Οι χρήστες μπορούν να εκτυπώνουν/σαρώνουν έγγραφα από/σε μονάδες μνήμης flash USB ή φορητές συσκευές, χρησιμοποιώντας τα εργαλεία Océ Mobile WebTools για την καταγραφή αλλαγών και εγγράφων όπου κι αν βρίσκονται.

Ή, να εκτυπώνουν μέσω του λογισμικού Océ Publisher Select για να παράγουν έγγραφα για πολύπλοκα έργα.

Εκτύπωση έως 6 σχεδίων μεγέθους A1 ή D ανά λεπτό
Με τα συμβατικά συστήματα που βασίζονται σε κυλίνδρους, οι χρήστες πρέπει να κάνουν συμβιβασμούς μεταξύ της κατανάλωσης ενέργειας και της γρήγορης παραγωγής της πρώτης εκτύπωσης. Απαιτούνται μεγάλοι χρόνοι προθέρμανσης και ψύξης, γεγονός το οποίο σημαίνει σπατάλη χρόνου και ενέργειας.

Ο εκτυπωτής Océ PlotWave 350 ενσωματώνει μια εξελιγμένη έκδοση της μοναδικής τεχνολογίας στερέωσης Océ Radiant Fusing, η οποία είναι ιδιαίτερα αποδοτική ενεργειακά. Μπορεί να εκτυπώνει έως 6 σχέδια μεγέθους A1 ή D ανά λεπτό, με πρακτικά μηδενικό χρόνο προθέρμανσης.

Συγκριτικά με τους συμβατικούς εκτυπωτές, οι οποίοι απαιτούν χρόνο προθέρμανσης έως τέσσερα λεπτά, αυτό μπορεί να σημαίνει εξοικονόμηση χρόνου μία ώρα την ημέρα για ένα τυπικό μικρό γραφείο, λόγω της απάλειψης τω
Keywords
Τυχαία Θέματα