2o Techblog Workshop Θεσσαλονίκης, Αυτό το Σάββατο 30 Ιουνίου

Techblog Workshop στη Θεσσαλονίκη; Ναι, αυτό το Σάββατο 30 Ιουνίου το μεσημέρι, 8 μήνες ακριβώς από την πρώτη φορά που βρεθήκαμε «πάνω» ελάτε να δημιουργήσουμε ξανά τη μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας της Βορείου Ελλάδος! Το μέρος είναι το γνωστό, «The Green Bottle» στο κέντρο της πόλης με τον φιλόξενο Στέφανο, την ωραία διακόσμηση, full κλιματισμό και free

internet!

2ο Techblog Workshop Θεσσαλονίκης
• Πότε: Σάββατο 30 Ιουνίου, 15:00 το μεσημέρι (υπολογίστε ότι θα διαρκέσει έως τις 19:00)
• Που: «The Green Bottle», Βογατσικού 10 (πίσω από τη Μητρόπολη), τηλ.: 2310.244655
- Full air-condition – free Wi-Fi.
• Βρείτε το στο χάρτη εδώ
• Κόστος συμμετοχής: 0

Μαζί μας θα έχουμε: Samsung Galaxy S III, HTC One X, LG Optimus 4X HD και ότι άλλο καταφέρουμε να συγκεντρώσουμε μέχρι το Σάββατο! Πολύ διάθεση, μεγάλα χαμόγελα και όρεξη για να πετύχει ένας σημαντικός σκοπός. Αυτή τη φορά σκεφτήκαμε να βοηθήσουμε και εμείς οι Techbloggers συναθρώπους μας στην πόλη της Θεσσαλονίκης που μαστίζονται από την οικονομική κρίση και δεν έχουν την άνεση να απολαμβάνουν smartphones και tablets όπως θα κάνουμε εμείς το Σάββατο το μεσημέρι. Αποφασίσαμε λοιπόν και σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης είπαμε να συγκεντρώσουμε τρόφιμα μαρκάς διάρκειας (κονσέρβες, γάλα, αλεύρι, μαρμελάδα, και λάδι) και να τα διαθέσουμε σε όσους έχουν ανάγκη.

Παιδιά, για να είμαστε εντάξει και να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Όποιος μπορεί, θέλει και το θυμηθεί κρατάει μαζί του και ότι θέλει. Δεν σημαίνει ότι όποιος έρθει στο Workshop για να γνωριστούμε και να πιει τον καφέ του θα πρέπει να έχει περάσει νωρίτερα από το super market φορτωμένος με ψώνια. Ακόμα και ένα πακέτο μακαρόνια ή μια κονσέρβα τόνο να πάρετε από το ντουλάπι του σπιτιού σας πριν ξεκινήσετε, αυτό αρκεί!

Μίλησα στο τηλέφωνο με την υπεύθυνη του τμήματος και την προϊσταμένη Κοινωνική Λειτουργό στο Δήμο Θεσσαλονίκης και μου είπε ότι υπάρχει ανάγκη για λάδι. Απλά κρατήστε το στο μυαλό σας και πάλι να επαναλάβω ότι δεν είναι όρος για να παρευρεθεί κάποιος στο Workshop ούτε θα κάνουμε face control οι υπόλοιποι για το ποιος έφερε κάτι και ποιος όχι. Να φέρει όποιος το θυμηθεί, έχει την άνεση και μπορεί. Αυτά! Και θυμηθείτε τα προϊόντα να είναι ωραία τακτοποιημένα σε σακούλες, μην τα φέρετε έτσι χύμα και μου τα απλώσετε σε κανα τραπέζι! :p

Σας περιμένω όλους, να γνωριστούμε, να διασκεδάσουμε και να κουβεντιάσουμε για το αγαπημένο μας χόμπυ, την τεχνολογία. Techblog, η τεχνολογίας μας ενώνει!

Το βίντεο είναι από το 1ο Techblog Workshop που πραγματοποιήθηκε στις 30 Οκτωβρίου 2011.

Keywords
Τυχαία Θέματα