Το όραμα της Fujitsu για το cloud

04:25 1/6/2011 - Πηγή: PC Nea
Η Fujitsu συμμετείχε στο “IDC Datacenters transformation, cloud computing and Security Roadshow”, το οποίο έλαβε χώρα στη Λευκωσία, της Κύπρου στις 25 Μαΐου, 2011.
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, ο κ. Τιμολέων Ραβαζούλας, Product
Marketing Manager Servers, Greece & Cyprus, παρουσίασε το όραμα της Fujitsu για ένα ανθρωποκεντρικό, ασφαλές περιβάλλον με άπειρες δυνατότητες για τον χρήστη.

Ο κ. Ραβαζούλας, βασισμένος σε έρευνα ανεξάρτητης εταιρίας, παρουσίασε τα θέματα που απασχολούν και θα απασχολούν τους CIOs στο σημερινό περιβάλλον κρίσης και συνεχούς αβεβαιότητας. Τίθενται ζητήματα όπως η βελτίωση των επιχειρηματικών διαδικασιών, μείωση των λειτουργικών εξόδων της εταιρίας, η προσέλκυση νέων πελατών, το περιβαλλοντικό αποτύπωμα των εταιριών αλλά και η επιλογή αδιάλειπτων τεχνολογιών και των δυνατοτήτων που προσφέρουν.

Επίσης, τόνισε τη σημασία στενής σχέσης με ένα έμπιστο πάροχο λύσεων πληροφορικής, με μεγάλη τεχνογνωσία και γνώση της παγκόσμιας αγοράς πληροφορικής, ο οποίος δύναται να συμβουλεύει τον πελάτη και το συνεργάτη έχοντας σαν γνώμονα τη μείωση του λειτουργικού κόστους, τη μέγιστη απόδοση της επένδυσης αλλά και τις μελλοντικές του ανάγκες.

Ο κ. Ραβαζούλας δήλωσε: «Η Fujitsu, ο τρίτος μεγαλύτερος πάροχος λύσεων πληροφορικής στον κόσμο, διαθέτει την εμπειρία, τη τεχνογνωσία, τη μέγιστη ευελιξία καθώς και την επιμονή για την ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη αλλά και του συνεργάτη. Η Fujitsu παρέχει λύσεις για όλα τα στάδια εξέλιξης της πληροφορικής από τη πιο απλή μορφή, τη τυποποίηση, έως το Virtualization, την αυτοματοποίηση, τη εκβιομηχάνιση αλλά και ολοκληρωμένες λύσεις για περιβάλλοντα cloud
ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα