Το ιστορικότερο game meeting των τελευταίων ετών

23:08 8/2/2013 - Πηγή: PC Nea
To GameWorld.gr αυτή την Κυριακή, 18:00-22:00, διοργανώνει ένα σημαντικό meeting ειδικά για gamers κι ακόμη περισσότερο για τους λάτρεις των παλιών καλών retro games.

Θα λάβει χώρα στο SuperFly Cafe, Εμπεδοκλέους 28, Παγκράτι (στάση μετρό Ευαγγελισμός), σε ένα χώρο με σεβασμό προς retro παιχνίδια δεκαετίας '80
τα οποία αγαπήσαμε! Εκεί, το GameWorld.gr, το μεγαλύτερο gaming community, θα συγκεντρώσει gamers απ' όλη την Ελλάδα μοιράζοντας ως δώρα δεκάδες games.

Στο event θα βρείτε υπολογιστές Amstrad, Amiga, Commodore 64, κονσόλες SuperNes, Atari 2.600 και Game Boy, αλλά και Subbuteo, Viewmaster, Monopoly, Risk, Hero Quest, Κάστρα και Πολιορκητές και πολλά ακόμη αγαπημένα κι ανεκτίμητα παιχνίδια με τα οποία μεγαλώσαμε. Είναι το πρώτο cafe/bar τέτοιου είδους στην Ελλάδα και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα ξυπνήσει μέσα σας όλες τις παλιές στιγμές των παιδικών σας χρόνων!

Δείτε την επίσημη σελίδα του event στο Facebook, τα games που θα παιχτούν και τα δώρα που θα δοθούν: https://www.facebook.com/events/244766512325874/?fref=ts
Keywords
Τυχαία Θέματα