Το Panda Cloud Antivirus Free Edition στην 1η θέση του AV-Test.org

21:51 14/12/2011 - Πηγή: PC Nea
Η Panda Security, The Cloud Security Company, ανακοίνωσε ότι το Panda Cloud Antivirus (Δωρεάν Έκδοση) ένα από τα παγκοσμίως ταχύτερα αναπτυσσόμενα cloud-based antivirus, πιστοποιήθηκε για δεύτερη φορά
από τα ανεξάρτητα εργαστήρια μετρήσεων AV-Test.org.

Οι δοκιμές αντικατοπτρίζουν πραγματικά σενάρια ασφάλειας, ενώ οι 25 συμμετέχοντες προέρχονταν από την κατηγορία των προϊόντων οικιακής χρήσης για περιβάλλον λειτουργικού συστήματος Windows XP (SP3, 32-bit) τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο 2011.

Η πλήρης αναφορά των δοκιμών καθώς και τα αποτελέσματα διατίθενται στο http://www.av-test.org/en/tests/test-reports/.

Η δωρεάν εφαρμογή antivirus της Panda Security, ήταν το μόνο προϊόν που απέσπασε την υψηλότερη διάκριση με 6 στους 6 βαθμούς αξιολόγησης, τόσο σε επιδόσεις, όσο και σε χρήση.

Οι δοκιμές AV-Test μετρούν τις συνολικές επιπτώσεις στην απόδοση του συστήματος, κατά την ενεργοποίηση της προστασίας, από κάθε εφαρμογή. Μεταξύ όλων των προϊόντων που έλαβαν μέρος στις δοκιμές, το Panda Cloud Antivirus Free Edition είχε τις λιγότερες επιπτώσεις, σημειώνοντας ένα ποσοστό μόλις 70% κάτω του μέσου όρου, από τα υπόλοιπα προϊόντα της δοκιμής.

Όσον αφορά στην ακρίβεια, το Panda Cloud Antivirus κατέγραψε ένα μόνο ψευδώς θετικό μήνυμα για malware, μεταξύ των 450.000 αρχείων της δοκιμής, τη στιγμή που άλλα προϊόντα κατέγραφαν πολλαπλά λανθασμένες ανιχνεύσεις.

Πρόκειται για τη 2η συνεχή βράβευση για το Panda Cloud Antivirus από τα AV-Test, αναγνωρίζοντας έτσι την τάση για δωρεάν cloud-based λύσεις προστασίας από την Panda Security.

Να σημειώσουμε ότι και τα ανεξάρτητα εργαστήρια AV-Comparatives έχουν αναγνωρίσει την ίδια εφαρμογή με την διάκριση Advanced + στην πρόσφατη δοκιμή “On-demand Detection of Malicious Software”.

Το Panda Cloud Antivirus Free Edition 1.5.1, στην τελευταία έκδοση, περιλαμβάνει βελτιώσεις στην απόδοση καθώς και νέες λειτουργίες που ζητήθηκαν από την κοινότητα των χρηστών της Panda Security.

Δεδομένου ότι η αρχική έκδοση της πρώτης υπηρεσίας δωρεάν ασφάλειας από το cloud για τους οικιακούς χρήστες, εμφανίστηκε το 2009, εκατομμύρια χρηστών σε όλο τον κόσμο έχουν επωφεληθεί αυτά τα χρόνια, από τη βραβευμένη προστασία του και την μηδενική σχεδόν επιβάρυνση του συστήματος.

Η χαμηλή χρήση των πόρων είναι ένα πρωταρχικό πλεονέκτημα της Συλλογικής Νοημοσύνης της Panda Security, η οποία αυτόματα συλλέγει και επεξεργάζεται εκατομμύρια δείγματα malware στο cloud, αντί τοπικά στον υπολογιστή του χρήστη, όπως συμβαίνει με τις παραδοσιακές λύσεις antivirus.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Panda Cloud Antivirus διατίθεται στο http://www.cloudantivirus.com.

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα