Public: Retail Award για το καλύτερο κατάστημα τεχνολογίας

12:36 14/12/2011 - Πηγή: PC Nea
Με ένα ακόμη βραβείο αποχαιρετά το 2011 η αλυσίδα καταστημάτων Public (www.public.gr), καθώς το κατάστημα στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens, τιμήθηκε με το Retail Award 2011 στον τομέα Retail Store Ηλεκτρικών & Ηλεκτρονικών
Ειδών. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου στο Εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo παρουσία των ηγετών του ελληνικού λιανεμπόριου.
Κριτήρια για την βράβευση του συγκεκριμένου καταστήματος ως το καλύτερο στη κατηγορία Retail Store Ηλεκτρικών & Ηλεκτρονικών Ειδών, αποτέλεσε η εναρμόνιση του στο σύγχρονο περιβάλλον, όπως αυτό διαμορφώνεται με την είσοδο πολυεθνικών εταιρειών στο χώρο και η ανάπτυξη sophisticated χαρακτήρα.

Κατά την παραλαβή του βραβείου ο Διευθυντής του καταστήματος κ. Γιώργος Βασιλείου δήλωσε: «Εκ μέρους της εταιρίας Public θέλω να δηλώσω ότι είμαστε χαρούμενοι που παίρνουμε το βραβείο του καλύτερου καταστήματος τεχνολογίας στην Ελλάδα. Η διάκριση αυτή, αποκτά μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς ότι το συγκεκριμένο κατάστημα που εξαγοράστηκε από την πολυεθνική FNAC, μετατράπηκε σε Public σε διάστημα μόλις 2 ημερών. Σήμερα, ένα χρόνο μετά η πορεία του επιβεβαιώνει την επιχειρηματική επιλογή, αλλά και τις δικές μας προσπάθειες.»

Το κατάστημα Public στο The Mall Athens παρέχει μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών τεχνολογίας και πολιτισμού και μέσα στα 2 χρόνια λειτουργίας του έχει αναδειχθεί σε top of mind επιλογή των καταναλωτών.

Τα καταστήματα Public (www.public.gr) σε όλη την Ελλάδα καινοτομούν προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα κι αποκλειστικές υπηρεσίες που λειτουργούν προς όφελος του καταναλωτή. Τέτοια είναι για παράδειγμα, η υπηρεσία Trade n Save που πρώτα τα Public (www.public.gr) εισήγαγαν στην ελληνική αγορά, με στόχο να δώσουν στο κοινό επιπλέον κίνητρο για να ανανεώσει την τεχνολογία του και να διευκολύνουν τις αγορές του.

Παράλληλα, μέσα από τη διοργάνωση σημαντικών εκδηλώσεων, οι επισκέπτες ενημερώνονται για τα τελευταία νέα της αγοράς, φέρνοντας τους κοντά με αγαπημένες προσωπικότητες.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα