Το PES 2012 «ανεβάζει στροφές» στο Κωτσόβολος League Trophy

01:01 19/11/2011 - Πηγή: PC Nea
Για πρώτη χρονιά στην ιστορία του PES League στην Ελλάδα, ξεκίνησε φέτος ο θεσμός του κυπέλλου Ελλάδος. Η Κωτσόβολος διοργανώνει το Κωτσόβολος League Trophy το οποίο αποτελείται από 8 προκριματικά τουρνουά και τον τελικό.
Οι καλύτεροι 4 παίχτες του κάθε προκριματικού τουρνουά, θα διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδος στο μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα Κωτσόβολος στο Τhe Μall Αthens
τον Ιανουάριο του 2012.

Το βελτιωμένο Pro Evolution Soccer (PES) 2012 με πολλά καινούρια χαρακτηριστικά και την απόλυτη ελληνική περιγραφή από τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο και τον Γιώργο Θαναηλάκη, έχει ήδη ξεσηκώσει τους συμμετέχοντες στα πρώτα 4 τουρνουά.

Τα καταστήματα στο The Mall Athens, τη Λεωφόρο Κηφισίας, την Πέτρου Ράλλη και το Χαϊδάρι γέμισαν ποδοσφαιρόφιλους που έδειξαν τις ικανότητες τους στο PES 2012 σε τουρνουά πραγματικά υψηλού επιπέδου. Ήδη παρατηρείται μια αύξηση των συμμετοχών σε σχέση με τα περυσινά τουρνουά της Κωτσόβολος που κυμαίνεται μεταξύ 20% και 30%.

Οι λάτρεις της «στρογγυλής θεάς» έχουν την ευκαιρία να δηλώσουν συμμετοχή στα επόμενα τουρνουά του Κωτσόβολος League Trophy:

19 Νοεμβρίου 2011 – Κωτσόβολος Λεωφ. Συγγρού
3 Δεκεμβρίου 2011 – Κωτσόβολος City Plaza Θεσαλονίκη
10 Δεκεμβρίου 2011 – Κωτσόβολος Πυλαία
7 Ιανουαρίου 2012 - Κωτσόβολος Πάτρα

Και στις 14 Ιανουαρίου 2012 – στο The Mall Athens στους τελικούς του Κωτσόβολος League Trophy.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο www.kotsovolos.gr

Η Κωτσόβολος βρίσκεται στο Facebook στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.facebook.com/Kotsovolos

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα