Τα Nokia Lumia εξελίσσονται

02:32 10/5/2012 - Πηγή: PC Nea
Η Nokia ανακοίνωσε στο CTIA Wireless 2012 πολλές νέες και αποκλειστικές συνεργασίες, πιστή στη στρατηγική της να προσφέρει διαφοροποιημένες και πρωτότυπες εφαρμογές στους χρήστες της σειράς Nokia Lumia σε όλο τον κόσμο.

«Έχουμε θέσει ως στόχο να προσφέρουμε στους φίλους των Nokia Lumia σπουδαίες εφαρμογές, τοπικού ενδιαφέροντος, που προσφέρουν μοναδικές, αποκλειστικές και πρωτότυπες εμπειρίες» δήλωσε ο Marco Argenti, SVP, Nokia
Developer Experience, «Με τη διάθεση των Nokia Lumia smartphones σε περισσότερες από 48 χώρες, οι developers που αντιλαμβάνονται γρήγορα τις επιχειρηματικές ευκαιρίες, προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους πελάτες μας».

Με περισσότερες από 80.000 εφαρμογές διαθέσιμες στο Windows Phone Marketplace, χαρακτηριστικά αναζήτησης και εύρεσης όπως το ‘App Highlights’ και το ‘Nokia Collection’ δημιουργούν τις καλύτερες, πιο σχετικές εφαρμογές για τους χρήστες των Nokia Lumia και τα ενδιαφέροντά τους.

«Η Nokia έχει επιτύχει πολλά σε μικρό χρονικό διάστημα όσον αφορά τα key brands και τη δημιουργία εφαρμογών για τους χρήστες των Nokia Lumia. Πιστεύουμε πως οι developers απομακρύνονται από την απλή προσαρμογή λογισμικού, ώστε να δημιουργήσουν νέες, καινοτόμες εφαρμογές υψηλής σχεδίασης οι οποίες αξιοποιούν πλήρως το Windows Phone Metro UI και χαρακτηριστικά όπως τα live tiles. Με τη διάθεση νέων και αποκλειστικών εφαρμογών σε τακτική βάση και την εξάπλωση των Nokia Lumia σε νέες αγορές, η Nokia και η Microsoft αποδεικνύουν την ουσιαστική διαφορά που προσφέρουν στους καταναλωτές, τους developers, τους πάροχους και τα καταστήματα λιανικής» δήλωσε ο Crawford Del Prete, EVP, Chief Research Officer της IDC.

Αναλυτικά οι νέες συνεργασίες και ενημερώσεις εφαρμογών ανά κατηγορία:

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ:

Εφαρμογή PGA Tour – αποκλειστικά στα Nokia Lumia για 12 μήνες από τη διάθεση του

Το PGA TOUR ανακοινώνει με χαρά τη διάθεση μίας νέας εφαρμογής για κινητά προσφέροντας στους φιλάθλους ζωντανή, εκτεταμένη κάλυψη των τουρνουά του PGA στην πλατφόρμα Windows Mobile. Η εφαρμογή, η οποία αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Nokia, θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στα Nokia Lumia ξεκινώντας από τα τέλη Ιουνίου του 2012.

Η καινούρια εφαρμογή παρέχει στους φιλάθλους έναν πρωτοποριακό τρόπο να παρακολουθήσουν τα τουρνουά PGA TOUR. Εκτός από τα ζωντανά σκορ, τα στιγμιότυπα και τις πληροφορίες για τους παίκτες, η εφαρμογή προσφέρει διαδραστική, εμπλουτισμένη κάλυψη των επιλεγμένων εκδηλώσεων, δείχνοντας την ακριβή θέση του κάθε παίκτη και την εξέλιξη του σκορ. Αυτό επιτρέπει στους φιλάθλους να γνωρίσουν καλύτερα και να παρακολουθήσουν όλους τους παίκτες που αγωνίζονται.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Nokia για τη δημιουργία της εφαρμογής για το PGA TOUR» δήλωσε ο Scott Gutterman, Executive Producer της PGA TOUR Digital. «Έχουμε δεσμευτεί να παρέχουμε το υψηλότερο επίπεδο ζωντανής κάλυψης του PGA TOUR και αυτή η εφαρμογή θα ενημερώσει και θα δια
Keywords
Τυχαία Θέματα