Συνεργασία Mobile Technology με Datamax

12:49 25/1/2014 - Πηγή: PC Nea
H Datamax είναι μια από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως εταιρίες παραγωγής επαγγελματικών εκτυπωτών, με μια ευρεία γκάμα, σταθερών, φορητών, receipt και label εκτυπωτών για διάφορους τομείς όπως λιανική, χώρους υγείας, βιομηχανίας, κα.Η Mobile Technology επισφραγίζει τη συνεργασία της με την Datamax, καθώς είναι πλέον επίσημα πιστοποιημένος συνεργάτης της Datamax από το Σεπτέμβριο του 2013 και SVP Partner για τον Διεθνή Οίκο, που αποτελεί και την ανώτατη βαθμίδα συνεργάτη. (Solution Valued Partner).

H
Datamax είναι μια από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως εταιρίες παραγωγής επαγγελματικών εκτυπωτών, με μια ευρεία γκάμα, σταθερών, φορητών, receipt και label εκτυπωτών για διάφορους τομείς όπως λιανική, χώρους υγείας, βιομηχανίας, κα.

Με περισσότερους από 200.000 τελικούς χρήστες και 50+ έτη παρουσίας στον χώρο, η Datamax διαθέτει βαθιά γνώση της αγοράς και συνεχίζει να καινοτομεί, προσφέροντας εκτυπωτικές λύσεις προσαρμοσμένες στις σύγχρονες ανάγκες.

Με τη συνεργασία αυτή η Mobile Technology θα μπορεί να διαθέσει στην Ελληνική αγορά μια μεγάλη γκάμα αξιόπιστων, επαγγελματικών εκτυπωτών σε τιμές προσιτές για κάθε επιχείρηση.

Όλα τα προϊόντα Datamax,επισκευάζονται στην Ελλάδα από το Τμήμα Service της Mobile Technology.
Keywords
Τυχαία Θέματα