Συναντήστε τη Cytech στο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη

10:49 22/1/2013 - Πηγή: PC Nea
Η Cytech Ε.Π.Ε. πάροχος λογισμικού Mobile Marketing ανακοινώνει τη συμμετοχή της ως εκθέτης στο συνέδριο Mobile World Congress, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 25 έως 28 Φεβρουαρίου 2013, στη Βαρκελώνη της Ισπανίας.

Αυτή τη χρονιά, θα βρείτε τη Cytech Ε.Π.Ε. στο Ελληνικό Περίπτερο (8.1Κ30). Για πρώτη φορά η Ελλάδα
θα συμμετάσχει στην έκθεση με εθνικό περίπτερο, κάτω από την αιγίδα του ΣΕΚΕΕ (Σύνδεσμος Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας), με κάποιες από τις πιο εξωστρεφείς και καινοτόμες ελληνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της κινητής τηλεφωνίας.

Το GSMA Mobile World Congress προσελκύει μεγάλο αριθμό και υψηλής ποιότητας συμμετέχοντες του κλάδου. Η έκθεση συγκεντρώνει τους πιο σημαντικούς mobile operators, προμηθευτές εξοπλισμού, στελέχη από το χώρο του μάρκετινγκ, της διαφήμισης και της επικοινωνίας καθώς επίσης από τον ευρύτερο κλάδο του διαδικτύου και της ψυχαγωγίας. Πέρυσι, η Cytech Ε.Π.Ε. ήταν μία από τους περίπου 15.000 εκθέτες τους οποίους επισκέφτηκαν συνολικά πάνω από 67.000 συμμετέχοντες από 205 χώρες.

Η Cytech Ε.Π.Ε. θα εκπροσωπηθεί στο Mobile World Congress 2013, από τον κ. Βαγγέλη Αντωνιάδη, συνιδρυτή της Cytech, τον κ. Γιώργο Σασλή, Solution Design Executive, καθώς και άλλα βασικά μέλη της ομάδας που θα παρουσιάσουν τα τελευταία νέα της εταιρείας, τεχνολογικά εργαλεία κατάλληλα για εταιρίες μάρκετινγκ, μέσα μαζικής ενημέρωσης, παρόχους περιεχομένου και παρόχους μαζικών SMS.

συμμετοχή μας στο Mobile World Congress 2013 έρχεται ως συνέχεια της στρατηγικής μας για επέκταση της υφιστάμενης διεθνούς πελατείας μας στον χώρο του Mobile & Proximity Marketing. Αυτή τη χρονιά είμαστε ακόμα πιο περήφανοι για τη συμμετοχή μας, ως μέλη του ΣΕΚΕΕ, και ανυπομονούμε να συναντήσουμε, για άλλη μια φορά, τους πελάτες και συνεργάτες μας από όλο τον κόσμο και να συζητήσουμε μαζί τους για τις τελευταίες τάσεις της αγοράς, για επιχειρηματικές ευκαιρίες και μελλοντικές συνεργασίες. Η καρδιά της κινητής τηλεφωνίας θα χτυπάει στη Βαρκελώνη και η Cytech δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα τέτοιο ζωντανό γεγονός », δήλωσε ο κ. Βαγγέλης Αντωνιάδης, συνιδρυτής της εταιρίας.

Η Cytech Ε.Π.Ε. θα βρίσκεται με το δικό της stand στο ελληνικό περίπτερο, στην Αίθουσα 8.1Κ30.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα