Συμμετοχή της ERGOLOGIC & EPSILON NET στην 2η Κλαδική Έκθεση WESTIA για την εστίαση και τον τουρισμό

08:37 31/3/2017 - Πηγή: PC Nea
Για 2η συνεχή χρονιά, οι εταιρείες ERGOLOGIC & EPSILON NET, συμμετέχουν στην WESTIA 2017, την 2η Κλαδική Έκθεση στην Δυτική Ελλάδα, αφιερωμένη στα Τρόφιμα, Ποτά, Εξοπλισμό και Υπηρεσίες. Η Έκθεση διεξάγεται στις 1, 2 & 3 Απριλίου, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας, με την συμμετοχή 199 εκθετών και 23 συνεργαζόμενων
φορέων. Η επισκεψιμότητά της αναμένεται φέτος να ξεπεράσει τους 15.000 επισκέπτες, έχοντας ήδη μια δυναμική παρουσία στα Social Media και στο διαδίκτυο, που ξεπερνάει το 1.500.000 επισκέπτες.

Η ERGOLOGIC, στα περίπτερα 16 & 17 στον τομέα των Υπηρεσιών, θα προβάλλει εξειδικευμένες λύσεις για τα Ξενοδοχεία, τα Εστιατόρια και τις Εμπορικές Επιχειρήσεις, μέσω της νέας πρωτοποριακής πλατφόρμας PYLON της EPSILON NET. Στα πλαίσια της κλαδικής Έκθεσης WESTIA 2017, θα προβληθούν οι κάθετες All in one λύσεις για τον χώρος της Φιλοξενίας και της Εστίασης, το PYLON Hospitality & PYLON Restaurant. Ο διαρκώς αυξανόμενος αριθμός των εγκαταστάσεων PYLON, αποδεικνύει την επιτυχημένη είσοδο των προϊόντων στον Τουριστικό κλάδο και δικαιώνει μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις τεχνολογίας που έχουν γίνει στον κλάδο της Πληροφορικής τα τελευταία έτη.

Οι ολοκληρωμένες δυνατότητες, All in one των εφαρμογών PYLON, έχουν διακριθεί και βραβευθεί στην κατηγορία Gold από τα «Sales Excellence Awards», τα τελευταία συνεχόμενα έτη, διευρύνοντας συνεχώς του ορίζοντες νέων συνεργασιών.
Keywords
Τυχαία Θέματα