Στην Xplain αναθέτει η Vivify

10:39 24/6/2014 - Πηγή: PC Nea
Η εταιρεία Xplain ξεκίνησε συνεργασία με την Vivify, όσον αφορά σε υπηρεσίες digital στρατηγικής και social media για την αναδειξη των καταστημάτων και υπηρεσιών επιστημονικής αισθητικής και ιατρικής κοσμετολογίας της τελευταίας.
-->

Η digital στρατηγική για την Vivify βασίζεται σε πλούσιο, χρηστικό περιεχόμενο μέσα από τα social media και σε εστιασμένες Word of Mouth Marketing ενέργειες,
με στόχο να τοποθετηθεί η Vivify στη ζωή των πελατών, μέσα από μοναδικές online και offline εμπειρίες. Η Vivify είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που κάνει ένα δυναμικό ξεκίνημα στην αγορά, επενδύοντας στην τεχνολογία και στην επιστήμη.

Οι ιδιοκτήτες της Vivify δήλωσαν: «Η Xplain μας εξασφαλίζει τη σιγουριά της ποιοτικής, δυναμικής παρουσίας σε αυτόν τον τόσο νευραλγικό χώρο». Η Τάνια Γιακουμάκη, Γενική Διευθύντρια της Xplain, ανέφερε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα αξιοποιήσουμε την τεχνογνωσία, την εξειδίκευση και την εμπειρία μας για την Vivify. Ήδη εργαζόμαστε για να αναδείξουμε τις αποτελεσματικές λύσεις και καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρουν τα Vivify, μέσα από ένα στρατηγικό πλαίσιο με γνώμονα τα απτά αποτελέσματα που χαρακτηρίζουν πάντα τη δουλειά μας».
Keywords
Τυχαία Θέματα