Όφελος από τα κλιματιστικά LG

Σε τρία βήματα ο υπολογισμός των ενεργειακών αναγκών κλιματισμού στο σπίτι και το όφελος από την εξοικονόμηση ενέργειας που προσφέρει η LG.


Η LG Electronics (LG) μέσα από την ιστοσελίδα “LG Saving Energy” δίνει τη δυνατότητα μέτρησης των οικιακών ενεργειακών απαιτήσεων για ψύξη και θέρμανση. Μέσα από μια απλή διαδικασία ο καταναλωτής μπορεί να λάβει ενημέρωση για την απαιτούμενη κάλυψη των BTU ανά δωμάτιο, τον υπολογισμό της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος

του επιλεγμένου κλιματιστικού, καθώς και το συνολικό όφελος από την εξοικονόμηση ενέργειας που προσφέρουν τα κλιματιστικά LG.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.lg.com/gr/microsite/LGsavingenergy/index.jsp. Έτσι, βάσει των δεδομένων που καταγράφονται, συμπληρώνοντας τα συνολικά τετραγωνικά μέτρα του σπιτιού και τον αριθμό των δωματίων, εμφανίζονται όλες οι διαθέσιμες προτάσεις από τη μεγάλη γκάμα οικιακών κλιματιστικών της LG.


Οι καταναλωτές μπορούν να αξιοποιήσουν το microsite ώστε να δουν αναλυτικά όλες τις δυνατότητες, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες των οικιακών κλιματιστικών της LG που έρχονται να καλύψουν τις μοναδικές ανάγκες του κάθε σπιτιού. Έτσι, στον καταναλωτή που επιθυμεί την υψηλή ενεργειακή απόδοση, την αθόρυβη λειτουργία, τη διατήρηση της υγιεινής ατμόσφαιρας στο σπίτι, η LG με τεχνογνωσία στα συστήματα κλιματισμού παρέχει πρωτοποριακές τεχνολογικές λύσεις υψηλής εξοικονόμησης για το σπίτι που συνδυάζουν την αισθητική και ταιριάζουν αρμονικά στο χώρο


Keywords
Τυχαία Θέματα