Στην 5η διεθνή έκθεση ECOTEC η Digimark

13:02 7/3/2012 - Πηγή: PC Nea
Η Digimark ανακοίνωσε την συμμετοχή της στην 5η διεθνή έκθεση «για Τεχνολογίες Περιβάλλοντος και Φωτοβολταϊκά Συστήματα» ECOTEC, το διάστημα 15-18 Μαρτίου σε συνεργασία με την εταιρεία Softone.

Η Digimark, συνεπικουρούμενη από ειδικούς εκπροσώπους της Softone,
θα χαρεί να συναντήσει και να πληροφορήσει το κοινό των επισκεπτών στο περίπτερό της στην αίθουσα 5, stand B7, όπου θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την μοναδική λύση διαχείρισης Φ/Β έργων DigiSolar.

Η λύση DigiSolar, αναπτύχθηκε για να καλύψει τις εξειδικευμένες απαιτήσεις των επιχειρήσεων που αναλαμβάνουν την κατασκευή, συντήρηση και εμπορία Φ/Β συστημάτων και προσφέρει λύσεις στις απαιτήσεις μηχανογράφησης και αυτοματοποίησης της λειτουργίας τους.

Ακόμα περισσότερο η λύση της Digimark παρέχει ολοκληρωμένες δυνατότητες Εμπορικής Διαχείρισης, Διαχείρισης Πελατολογίου, Ενεργειών Marketing και Λογιστικής με σκοπό την άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών τους.

H παρουσίαση θα περιλαμβάνει live επίδειξη λειτουργίας της λύσης, ενώ η εξειδικευμένη ομάδα ανάπτυξης της Digimark θα είναι διαθέσιμη για περαιτέρω ανάλυση και πληροφορίες καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης. Φυσικά, εκπρόσωποι της Digimark θα ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους για όλα τα προϊόντα και υπηρεσίες Ομίλου στους τομείς Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών προς την κατεύθυνση του περιορισμού κόστους αλλά και αυτοματοποίησης επιχειρηματικών διαδικασιών.

Οι πολυάριθμες εγκαταστάσεις συστημάτων ERP & CRM της Digimark στην Ελλάδα και η πολυετής εμπειρία στην ανάπτυξη και παραμετροποίηση λογισμικού Εμπορικής Διαχείρισης, δίνουν την δυνατότητα στις εταιρείες Φ/Β συστημάτων να αποκτήσουν την λύση DigiSolar προσαρμοσμένη στις δικές τους απαιτήσεις και ανάγκες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 210.2518666 ή να επισκεφτείτε την διεύθυνση www.digimark.gr

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα