Πρώτη η Canon/Intersys στα μερίδια ΜFPs το 2016

08:35 4/3/2017 - Πηγή: PC Nea
Η Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος των Business Imaging & Professional Print λύσεων της Canon είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι συνεχίζοντας την επί 4 τρίμηνα πρωτοπορία της , εξασφάλισε για την Canon την πρώτη θέση, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Infosource στην Ελληνική αγορά, για όλο το 2016, στο σύνολο των Πολυλειτουργικών
Μηχανημάτων (MFP), με μερίδιο αγοράς 22,2%, σημειώνοντας αύξηση της τάξεως των 3 ποσοστιαίων μονάδων σε σχέση με τα αντίστοιχα μερίδια του έτους 2015.

Σε αντίθεση με τις συνεχιζόμενες πτωτικές τάσεις της αγοράς, μέσα σε μια πολύ δύσκολη οικονομικά και επιχειρηματικά περίοδο, η Intersys, ανταποκρινόμενη στην εμπιστοσύνη του επιχειρηματικού κόσμου, κατάφερε να διευρύνει το πελατολόγιό της και να εδραιώσει περαιτέρω την παρουσία της στην αγορά Επιχειρηματικών Λύσεων Εκτύπωσης.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η παρουσία της Intersys στην αγορά των Ασπρόμαυρων Πολυλειτουργικών Μηχανημάτων Α4, με μερίδιο 45,7%, όπου 1 στα 2 μηχανήματα είναι Canon!
Επίσης κατάκτησε την 1η θέση στην συνολική αγορά Ασπρόμαυρων Πολυλειτουργικών Μηχανημάτων με μερίδιο 25,8% σημειώνοντας αύξηση 3,6 ποσοστιαίων μονάδων σε σχέση με τα αντίστοιχα μερίδια του έτους 2015.

Αλλά και στην αγορά των Έγχρωμων Πολυλειτουργικών Μηχανημάτων, η Intersys συνέχισε την ανοδική της πορεία, αυξάνοντας τα μερίδια αγοράς της Canon κατά 3,9 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με τα αντίστοιχα μερίδια του έτους 2015.

Στην αγορά των εκτυπωτών μεγάλου μεγέθους γραφικών τεχνών (GA) η Intersys πέτυχε εξαιρετική επίδοση με ποσοστό 34,5% για το έτος 2016 .
Keywords
Τυχαία Θέματα