Νέος Primequest server από την Fujitsu

09:50 12/5/2011 - Πηγή: PC Nea
Η Fujitsu ανακοίνωσε την εισαγωγή στην αγορά ενός νέου εξυπηρετητή x86, της σειράς PRIMEQUEST 1000, υψηλής απόδοσης για επιχειρηματικά κρίσιμες εφαρμογές σε εταιρικά περιβάλλοντα cloud και virtualization. Το νέο μοντέλο είναι πλέον διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο.

Ο PRIMEQUEST 1800E2 διαθέτει τη νέα οικογένεια επεξεργαστών Intel  Xeon E7
και επιτυγχάνει βελτίωση επιδόσεων κατά 1,2 φορές, σε σύγκριση με προηγούμενα μοντέλα. Ο PRIMEQUEST 1800E2 είναι συμβατός με τα Red Hat Enterprise Linux, Microsoft Windows Server και VMware vSphere για υλοποιήσεις εταιρικών υποδομών cloud. Ο PRIMEQUEST 1800E2 ικανοποιεί τις αυστηρότατες απαιτήσεις του “Green” περιβαλλοντικού στάνταρ της Fujitsu και έχει πιστοποιηθεί ως προϊόν "Fujitsu super green".

Ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις επιλέγουν ανοικτές πλατφόρμες για τα επιχειρηματικά κρίσιμα συστήματα με στόχο να αποφύγουν την εξάρτηση από προμηθευτές, να υιοθετήσουν τις πρόσφατες τεχνολογίες και να βελτιστοποιήσουν την απόδοση επενδύσεων (ROI).

Από το 2005, η σειρά PRIMEQUEST επικεντρώνεται στη κάλυψη αυτών των υψηλών απαιτήσεων και απέκτησε σημαντική θέση στην παγκόσμια αγορά ως ανοικτή πλατφόρμα για επιχειρηματικά κρίσιμες εφαρμογές. Η σειρά PRIMEQUEST αποτελεί πρότυπο του κλάδου και έχει κληρονομήσει όλες τις τεχνολογικές καινοτομίες των συστημάτων mainframe της Fujitsu.

Η νέα σειρά PRIMEQUEST 1000 επιτυγχάνει ακόμα μεγαλύτερες επιδόσεις με τους επεξεργαστές τελευταίας γενιάς Intel Xeon και υποστηρίζει τις τελευταίες εκδόσεις των λειτουργικών συστημάτων στο κλάδο, καθώς και λογισμικό υψηλών απαιτήσεων και μεγάλες βάσεις δεδομένων.

Με αυτές τις βελτιώσεις, η σειρά Fujitsu PRIMEQUEST γίνεται μια ακόμα ισχυρότερη πλατφόρμα πολλαπλών λειτουργικών συστημάτων, ικανή να ανταποκριθεί σε ένα ευρύ φάσμα αναγκών. Είναι πλέον η καλύτερη πλατφόρμα στο κλάδο βελτιστοποίησης για όσους πελάτες επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν ένα ανοικτό περιβάλλον για τα επιχειρηματικά κρίσιμα συστήματα.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

Keywords
Τυχαία Θέματα