Νέα συνεργασία μεταξύ STARK Security A.E. και του Κορεατικού οίκου ΙΤΧ

21:38 12/5/2014 - Πηγή: PC Nea
Η STARK Services A.E. έχει τη χαρά να ανακοινώσει τη νέα της συνεργασία με την παγκοσμίου φήμης εταιρεία Κορεατικών συμφερόντων ΙΤΧ Security (www.itxsecurity.com) ηγέτιδα εταιρεία στην κατασκευή και πώληση επαγγελματικών λύσεων κλειστού κυκλώματος τηλεοράσεων (CCTV).

Η ΙΤΧ
Security είναι καινοτόμος εταιρεία στην παραγωγή προϊόντων ψηφιακής τεχνολογίας, η οποία καθιστά δυνατή τη δημιουργία λύσεων που αλλάζουν τον τρόπο και την ποιότητα αποτελέσματος με τον οποίο γίνεται η οπτική παρακολούθηση των χώρων. Οι λύσεις της ITX Security, περιλαμβάνουν υψηλής ανάλυσης δικτυακές κάμερες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, ψηφιακά, αναλογικά και υβριδικά συστήματα καταγραφής εικόνας και ήχου, καθώς και έξυπνες πλατφόρμες λογισμικών διαχείρισης εικόνας σε ψηφιακή και αναλογική μορφή.

Έχοντας αναπτύξει περισσότερες από 50 διαφορετικές τεχνολογικές πλατφόρμες και με την στρατηγική συμμαχία που έχει συνάψει με τoν Αμερικάνικο Κολοσσό Texas Instruments (http://www.ti.com/), η ITX Security έχει δημιουργήσει μια ισχυρή κουλτούρα συνεργασίας με τους πελάτες της, βασισμένη στο τρίπτυχο ποιότητα, καινοτομία και καλές υπηρεσίες.

Τα προϊόντα της ITX Security συνδυάζουν μοναδικές και φαινομενικά μη συνδεόμενες μεταξύ τους τεχνολογίες (ψηφιακές, αναλογικές), για να προσφέρουν επαγγελματικές λύσεις κλειστού κυκλώματος τηλεοράσεων (CCTV) που μόνο μια εταιρεία με την ισχύ της ΙΤΧ θα μπορούσε να επινοήσει.

Η STARK Services A.E. αναλαμβάνει τη διανομή των προϊόντων της ΙΤΧ στο κανάλι των μεταπωλητών τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο.

Η συνεργασία των δύο εταιρειών συνδυάζει με εξαιρετικό τρόπο ένα ευρύ δίκτυο διανομής με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας που έχει σαν στόχο να φέρει κοντά σε κάθε ενδιαφερόμενο την καλύτερη δυνατή επιλογή, με προϊόντα ΙΤΧ.
Keywords
Τυχαία Θέματα