Νέα συνάντηση του Mobile Monday Athens

17:18 4/1/2012 - Πηγή: PC Nea
Η κοινότητα του Mobile Monday Athens ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα της συνάντηση, στις 16 Ιανουαρίου, 2012, στις 18:00, στο ξενοδοχείο Classical Imperial Athens, στην Πλατεία Καραϊσκάκη.
Το Mobile Monday Athens είναι το ελληνικό παράρτημα μιας παγκόσμιας κοινότητας που αποτελείται από τους λάτρεις της κινητής τηλεφωνίας.

Για να συμμετάσχετε
στην εκδήλωση, ακολουθήστε το σύνδεσμο bit.ly/udSpTt

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τέσσερεις ομιλίες πάνω στα τελευταία τεκταινόμενα στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας, αλλά και να συμμετάσχουν σε ένα διαγωνισμό για καινοτόμες ψηφιακές εφαρμογές.

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται με πρωτοβουλία της Nokia, χορηγού της εκδήλωσης αυτής. Στους τρεις πρώτους νικητές θα προσφερθεί από ένα νέο κινητό Nokia με το λειτουργικό Windows Phone, ενώ στον πρώτο νικητή θα απονεμηθεί, επίσης, και χρηματικό έπαθλο.

Οι συμμετοχές για το διαγωνισμό θα είναι ανοικτές έως και τη Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου. Οι συμμετέχοντες θα κληθούν να παρουσιάσουν τις ιδέες τους για καινοτόμες εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα στους κριτές κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Για να μάθετε περισσότερα για το διαγωνισμό ακολουθήστε το σύνδεσμο bit.ly/rBcRr5

Μερικά στοιχεία για την εκδήλωση

Ημερομηνία και τόπος
Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012, ώρα 18:00-22:00 μ.μ.
Classical Imperial Athens Hotel

Ομιλητές
Μαρία Δραμαλιώτη-Taylor (AngelLab, UK)
Νίκος Μωραϊτάκης (Upstream, Dubai)
Αντώνιος Δρόσσος (Rewheel, Finland)
Κωνσταντίνος Μπαραϊκτάρης (Transifex, Greece)

Εγγραφές
bit.ly/udSpTt

Mobile Monday Athens
Το Mobile Monday Athens είναι το ελληνικό παράρτημα μιας παγκόσμιας κοινότητας που αποτελείται από τους λάτρεις της κινητής τηλεφωνίας. Τα μέλη του Mobile Monday Athens είναι Έλληνες εργαζόμενοι στο χώρο της κινητής, που οργανώνουν την κοινότητα σε εθελοντική βάση. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, παρακαλούμε στείλτε μας email στο [email protected].
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε μας στο www.momoath.com

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα