Νέα ενότητα για τη «Μητέρα» απέκτησε το www.msn.gr

15:05 23/3/2011 - Πηγή: PC Nea
Το πρόσφατα ανανεωμένο www.msn.gr εμπλουτίζει για ακόμη μία φορά το περιεχόμενό του, εγκαινιάζοντας τη νέα θεματική ενότητα «Μητέρα & Εγκυμοσύνη» με επίκεντρο τις νυν και μέλλουσες μητέρες. Διαθέτοντας ως πάροχο περιεχομένου το εξειδικευμένο portal www.mother.gr, το www.msn.gr προσφέρει στις νέες μητέρες πλούσια αρθρογραφία, χρήσιμες συμβουλές και έξυπνες ιδέες αναφορικά με
ζητήματα που αφορούν τη καθημερινότητα τόσο των ίδιων όσο και των παιδιών τους.

Οι επισκέπτριες της νέας υποενότητας «Μητέρα & Εγκυμοσύνη», η οποία εντάσσεται στην ευρύτερη ενότητα του portal, «Γυναίκα», έχουν στη διάθεσή τους πλούσιο ενημερωτικό υλικό, το οποίο καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ζητημάτων, με κοινό παρανομαστή τη μητρότητα. Ειδικότερα, οι αναγνώστριες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν για την ενημέρωσή τους ανάμεσα στις κατηγορίες «Πριν από την εγκυμοσύνη», «Εγκυμοσύνη», «Νεογέννητο», «Συμβουλές» και «Lifestyle».

Στις συγκεκριμένες κατηγορίες φιλοξενείται μεγάλη ποικιλία θεμάτων, όπως συμβουλές για τις γυναίκες που επιθυμούν να συλλάβουν, ενημέρωση για όσα πρέπει να γνωρίζουν οι μέλλουσες μητέρες, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, οδηγοί για τις πρώτες ημέρες μετά τη γέννηση του μωρού, έξυπνες ιδέες για τις νέες μητέρες, άρθρα ιατρικού ενδιαφέροντος, καθώς και ρεπορτάζ για την αλλαγή τρόπου ζωής που επιφέρει η έλευση ενός νέου μέλους στην οικογένεια.

Παράλληλα, η υποενότητα «Παιδί» του www.msn.gr διευρύνθηκε με την προσθήκη τριών νέων κατηγοριών. Οι γονείς που θα επισκεφθούν τη συγκεκριμένη υποενότητα, με στόχο να αντλήσουν πληροφορίες και συμβουλές για τη σωστή ανατροφή των παιδιών τους, θα κληθούν να επιλέξουν την κατηγορία που τους ενδιαφέρει ανάμεσα σε αυτές που ήδη υπήρχαν, με τίτλους «Νέα», «Ανατροφή» και «Υγεία» αλλά και σε αυτές που προστέθηκαν, «Ο 1ος χρόνος», «Από τον 1ο έως τον 3ο χρόνο» και «Πριν το σχολείο». Επιλέγοντας μία από τις παραπάνω κατηγορίες, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για ζητήματα που άπτονται της παιδικής φροντίδας και ανατροφής, καθώς και να λάβουν χρήσιμες συμβουλές για τη σωστή σωματική και ψυχολογική ανάπτυξη των παιδιών τους.

Σχετικά με την εισαγωγή της νέας θεματικής ενότητας στο www.msn.gr, η Βάλια Παπασπύρου, MSN Executive Producer για την Ελλάδα, δήλωσε: «Οι νέες και μέλλουσες μητέρες αισθάνονται διαρκώς την ανάγκη να μάθουν περισσότερα τόσο για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται, κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, όσο για όσα τις περιμένουν με την έλευση του νέου μέλους της οικογένειάς τους. Η σωστή και ολοκληρωμένη ενημέρωση, καθώς και η παροχή χρήσιμων συμβουλών, είναι ζωτικής σημασίας για αυτές.


Το www.msn.gr, έχοντας θέσει ως σταθερό του στόχο την κάλυψη των εξειδικευμένων αναγκών ενημέρωσης του κοινού του, εγκαινίασε τη νέα υποενότητα «Μητέρα & Εγκυμοσύνη» και, παράλληλα, εμπλούτισε την υποενότητα «Παιδί», φιλοδοξώντας να καταστεί ένας χρήσιμος οδηγός για τις νέες μητέρες.»

Από το www.mother.gr, ο Ηλίας Τουτουδάκης, Γενικός Διευθυν
Keywords
Τυχαία Θέματα