Με cloud συγχρονισμό η beta του Opera 11.50

16:15 31/5/2011 - Πηγή: PC Nea
Η ταχύτητα ανανέωσης των διαφόρων εκδόσεων των browsers είναι εκρηκτική – και ο Opera των Νορβηγών κατασκευαστών δεν θα μπορούσε να μείνει απέξω. Έτσι μιμούμενοι τους ανταγωνιστές οι Νορβηγοί έσπευσαν να κυκλοφορήσουν την beta του Opera 11.50 (με την κωδική ονομασία Swordfish).

Ανάμεσα στους νεωτερισμούς βρίσκουμε, μεταξύ άλλων, μια λειτουργία που ονομάζεται "Opera Link". Αυτή επιτρέπει το συγχρονισμό μέσω του cloud
των passwords, bookmarks και του ιστορικού του browser. Έτσι άπαξ και συνδεθείτε μια φορά με το Opera Link, τότε θα έχετε πρόσβαση στο γνωστό περιβάλλον πλοήγησης στο Internet από παντού.

Οι προγραμματιστές έχουν επεξεργαστεί επίσης τη λειτουργία γρήγορης επιλογής, μέσω της οποίας μπορείτε να επιλέξετε με ένα κλικ τις αγαπημένες σας σελίδες. Από εδώ και στο εξής αυτή η λειτουργία προεπισκόπισης υποστηρίζει και τα δυναμικά περιεχόμενα.

Η Opera φέρνει ως παράδειγμα ένα site πρόβλεψης του καιρού. Αν τοποθετήσετε αυτό το site στην μπάρα γρήγορης επιλογής του browser, τότε η εικόνα προεπισκόπισης θα ανανεώνεται συνεχώς με τις τελευταίες προβλέψεις – κάτι, δηλαδή, σαν ένα widget στο desktop.
Keywords
Τυχαία Θέματα