Με άρωμα eCommerce το AllThingsFacebook ’16

08:01 16/1/2016 - Πηγή: PC Nea
Το σημαντικό ρόλο του Social Commerce αλλά και της ευρύτερης επικοινωνίας του eCommerce στα Social Media, επιβεβαιώνει με τις επιλογές του, ένα από τα πλέον καθιερωμένα ελληνικά Συνέδρια.
Ο λόγος για το AllThingsFacebook ’16, το οποίο φιλοξενεί φέτος μεταξύ άλλων στους Keynote Speakers του, την Karolina Janus η οποία θα αναφερθεί εκτενώς στο θέμα “Direct Response and eCommerce on Facebook»
Η Karolina διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο του Digital Marketing και των Online
πωλήσεων. Το τελευταίο διάστημα εργάζεται στο Facebook, παρέχοντας υπηρεσίες και λύσεις σε μεγάλους πελάτες στην περιοχή της αρμοδιότητάς της. Στο παρελθόν έχει θητεύσει ως στέλεχος Account Management σε εταιρείες όπως η Google και η IBM. Διακρίνεται για τη βαθιά της γνώση στον τομέα της Online Διαφήμισης, αλλά και για την ευχέρειά της στην επικοινωνία και το χτίσιμο σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.

AllThingsFacebook
Το AllThingsFacebook, το μοναδικό ελληνικό συνέδριο το οποίο φέρει τη σφραγίδα του Facebook, πραγματοποιείται για 5η χρονιά, την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου στο Αμφιθέατρο της OTEAcademy, με στόχο να ενημερώσει το κοινό γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις στο Facebook Marketing και να βοηθήσει agencies και brands να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο τις δυνατότητες και τις υπηρεσίες που παρέχει το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο.
Ποια είναι τα μυστικά του Branding στο Facebook; Πώς θα εκμεταλλευθείτε τις λύσεις για το eCommerce που δίνει το Facebook; Πώς συνδυάζεται η δημιουργικότητα με τις υπηρεσίες που παρέχονται στους διαφημιζόμενους; Τι έχουν να σας διδάξουν οι βραβευμένες διεθνείς καμπάνιες;
Το AllThingsFacebook, το οποίο διοργανώνεται σε συνεργασία με την ThinkDigital, έχει εδραιώσει τη θέση του ανάμεσα στα πιο δημοφιλή συνέδρια της χρονιάς, συνδυάζοντας τις πρακτικές συμβουλές με την έμπνευση και δίνοντας στα στελέχη της ελληνικής αγοράς τη μοναδική ευκαιρία να ενημερωθούν από τους ανθρώπους του ίδιου του Facebook και από εισηγητές που γνωρίζουν το Μέσο σε βάθος και έχουν σχεδιάσει και υλοποιήσει επιτυχημένες και βραβευμένες καμπάνιες.
Keywords
Τυχαία Θέματα