Λύσεις Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης της Retail@Link επέλεξε η αλυσίδα Super Market ΓΟΥΝΤΣΙΔΗΣ

10:49 15/12/2015 - Πηγή: PC Nea
Η αλυσίδα SUPER MARKET ΓΟΥΝΤΣΙΔΗΣ, εφαρμόζει λύσεις Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης της Retail@Link (μέλος του ομίλου Enterosft), για την αυτοματοποίηση της καταχώρησης εισερχόμενων παραστατικών από τους προμηθευτές της, στοχεύοντας με αυτόν τον τρόπο στη μείωση του υπερβάλλοντος διαχειριστικού χρόνου & κόστους.

Τα SUPER MARKET ΓΟΥΝΤΣΙΔΗΣ (μέλος του ομίλου ΕΛΟΜΑΣ), με 18 καταστήματα στη Βόρεια Ελλάδα, συνεργάζεται με τη Retail@Link, τον καινοτόμο πάροχο
ολοκληρωμένων λύσεων Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης με πολυετή εμπειρία στη διασύνδεση ελληνικών & ξένων αλυσίδων Λιανεμπορίου με τους προμηθευτές τους.

Στόχος της συνεργασίας, είναι η εξυπηρέτηση της ανάγκης για τάχιστη και εύκολη καταχώρηση του μεγάλου όγκου παραστατικών που λαμβάνει καθημερινά η αλυσίδα. Η εταιρεία εφάρμοσε τη λύση R@L e-Invoicing EDI της Retail@Link, η οποία αναλαμβάνει τη συλλογή των αρχείων παραστατικών από τα ετερόκλητα πληροφοριακά συστήματα των προμηθευτών της εταιρείας και την άμεση και αυτόματη καταχώρησή τους απευθείας στο πληροφοριακό σύστημα της ΓΟΥΝΤΣΙΔΗΣ Α.Ε.. Μέσα από την αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων του EDI και του Β2Β κόμβου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης της Retail@Link, η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να μειώσει το κόστος καταχώρησης, να επιταχύνει τη μεταφορά δεδομένων προς τους εμπορικούς της συνεργάτες και να διευκολύνει τις καθημερινές παραδόσεις και αναπληρώσεις στα καταστήματα της αλυσίδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα