Alcatel POP 3, το ...ταλαντούχο smartphone

21:31 13/12/2015 - Πηγή: PC Nea
Θέλετε ένα «έξυπνο τηλέφωνο» ποιοτικό, ασφαλές, με υψηλές προδιαγραφές σχεδίασης, σε προσιτή τιμή; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε το νέο smartphone POP 3 της ALCATEL ONETOUCH θα σας ενθουσιάσει!
Οι σχεδιαστικές του λεπτομέρειες και τα προηγμένα του χαρακτηριστικά το καθιστούν «ηγέτη» στην αγορά των smartphone.

Πολυτάλαντο: Ευκρινείς Εικόνες και Γρήγορη Συνδεσιμότητα
Το POP 3 μπορεί να προσφέρει στους χρήστες τόσες επιλογές,
ώστε να καλύψει όχι μόνο τις ανάγκες τους αλλά και τις επιθυμίες τους. Με οθόνη 5 ή 5.5 ίντσες και με συνδεσιμότητα 3G+ ή 4G μπορούν πλέον να ζήσουν την εμπειρία. Έτσι αυτοί που αγαπούν τις ταινίες και τις σειρές μπορούν να τις απολαύσουν όπου και αν βρίσκονται με υψηλή ποιότητα εικόνας, χάρη στη λειτουργία πλήρους οθόνης με τεχνολογία ColoRize.

To POP 3 (5.5) έχει προβλέψει και για αυτούς που αγαπούν τη δημιουργία μέσα από την εικόνα, επιτρέποντάς τους να απαθανατίζουν στιγμές, με φωτογραφίες, selfies και video υψηλής ευκρίνειας, προσφέροντας και 6 διαφορετικά φίλτρα (από ρετρό και σέπια μέχρι και cartoon). Με κύρια κάμερα 8 Mpxl και μπροστινή κάμερα 5 Mpxl με σταθεροποιητή video, η επιτυχία είναι σίγουρη.

Για όσους ανησυχούν για την ταχύτητα, το POP 3 έχει προβλέψει και γι αυτό, καθώς με τετραπύρηνο επεξεργαστή και 4G LTE, εξασφαλίζει γρήγορο streaming, browsing και downloading.

Αυτοί που ενδιαφέρονται για αισθητική και αξεσουάρ, θα αγαπήσουν σίγουρα το POP 3, καθώς παρέχει ποικιλία θηκών υψηλής ποιότητας με μεταλλικό φινίρισμα ή δερμάτινη υφή σε πολλά χρώματα, ενώ διαθέτει και τις Aero flipcovers, οι οποίες προστατεύουν αλλά και ταυτόχρονα επιτρέπουν στους χρήστες να βλέπουν σημαντικές πληροφορίες στα smartphones τους.

To POP 3 ικανοποιεί τις ανάγκες των χρηστών
Όλα όσα μπορεί να ψάχνει ένας χρήστης σε ένα smartphone βρίσκονται στο POP 3, το οποίο δεν χαρακτηρίζεται τυχαία ταλαντούχο. Η γρήγορη απόδοση, η ευκρινής οθόνη, η κάμερα υψηλής ανάλυσης και ο σχεδιασμός υψηλής ποιότητας, είναι μερικά από τα ταλέντα που το καθιστούν όχι μόνο αξιαγάπητο αλλά και απαραίτητο.
Keywords
Αναζητήσεις
alcatel pop 3
Τυχαία Θέματα