Ηuawei: πήρε βραβείο «Καλύτερης Πλατφόρμας Παροχής Υπηρεσιών IPTV»

20:40 4/4/2011 - Πηγή: PC Nea
Η Huawei, ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές λύσεων επόμενης γενιάς για τηλεπικοινωνιακά δίκτυα (NGMN), κέρδισε το βραβείο «Καλύτερης Πλατφόρμας Παροχής Υπηρεσιών IPTV» στο ΙP&TV World Forum 2011, που φιλοξενήθηκε από την Informa Telecoms & Media.

«Η επιτροπή κριτών απαρτισμένη από διακεκριμένους παρόχους τηλεπικοινωνιακών και καλωδιακών υπηρεσιών και ανεξάρτητους
ειδικούς είχε δύσκολο έργο όσον αφορά στην επιλογή του φετινού νικητή, λόγω του υψηλού επιπέδου συμμετεχόντων.» δήλωσε σχετικά ο κ. Gavin Whitechurch, Διευθυντής του IP&TV Παγκόσμιου Φόρουμ. «Θα ήθελα να συγχαρώ τη HUAWEI για την βράβευσή της με το βραβείο Καλύτερης Πλατφόρμας Παροχής Υπηρεσιών IPTV».

«Αυτό το βραβείο αποτελεί μία σημαντική αναγνώριση για τις εξαιρετικές επιδόσεις και την ανάπτυξη της Huawei στο χώρο του ΙPTV, και αποδεικνύει τη σταθερή δέσμευσή της εταιρείας στην προσφορά αξιόλογων, καινοτόμων υπηρεσιών στους πελάτες της», συμπλήρωσε ο κ. Lance Lin, Αντιπρόεδρος στην Huawei Software.


«Ως κορυφαία εταιρεία στην αγορά, η Huawei είναι αφοσιωμένη στην παροχή των πιο περιεκτικών end-to-end λύσεων IPTV και καινοτόμων υπηρεσιών που βοηθούν τους παρόχους στη δημιουργία νέων πηγών εσόδων, ενώ ταυτόχρονα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών για εξατομικευμένο περιεχόμενο ενημέρωσης.»

Η πλατφόρμα παροχής υπηρεσιών ΙPTV προσφέρει μία ανοιχτή πλατφόρμα που προσανατολίζεται στο μέλλον βασισμένη σε αρχιτεκτονική service-oriented architecture(SOA), που προσφέρει τη δυνατότητα σε παρόχους να δημιουργήσουν ένα ψηφιακό entertainment cloud και να διευκολύνουν την καινοτομία υπηρεσιών μέσω του συνδυασμού βίντεο (IPTV , VOD, PVR, κτλ.), επικοινωνίας (φωνητική, βίντεο, ΙΜ, κτλ.) και διαδραστικές υπηρεσίες πολυμέσων (παιχνίδια, SMS, οnline αγορές, κτλ.)

Μέχρι σήμερα, η υπηρεσία IPTV της HUAWEΙ παρέχεται από 37 παρόχους ανά τον κόσμο με χωρητικότητα συστήματος που εξυπηρετεί περισσότερους από 6.690.000 συνδρομητές.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα