Η γιορτή του ποδοσφαίρου ξεκινά στα Holmes Place με τηλεοράσεις LG κορυφαίας τεχνολογίας

09:12 19/6/2014 - Πηγή: PC Nea
Η LG Electronics (LG) σε μία μοναδική συνεργασία με τα δημοφιλή fitness clubs Holmes Place (www.holmesplace.gr), τοποθέτησε στα κεντρικά σημεία των clubs τις πιο εντυπωσιακές της τηλεοράσεις, προσφέροντας έτσι στα μέλη τους τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα συναρπαστικά ματς του καλοκαιριού με κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου για μια εκπληκτική εμπειρία θέασης.


Από την Πέμπτη 12 Ιουνίου έως και την Κυριακή 13 Ιουλίου, στα Holmes Place στο κέντρο της Αθήνας, στη Γλυφάδα και στο Μαρούσι θα είναι τοποθετημένες 3 κορυφαίες τηλεοράσεις 4K ανάλυσης ULTRA HD της LG, 84’’, 64’’ και 55’’ αντίστοιχα, ώστε να μπορούν τα μέλη τους να παρακολουθούν το παγκόσμιο ποδοσφαιρικό τουρνουά με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της συνεργασίας, η LG προσφέρει τη δυνατότητα στα μέλη των Holmes Place να κλείσουν ένα VIP Appointment με μία τηλεόραση LG. Κλείνοντας ένα απλό ραντεβού μέσω τηλεφωνικού κέντρου, τα μέλη έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία θέασης στο χώρο τους για τρείς ολόκληρες ημέρες με μία τηλεόραση LG κορυφαίας τεχνολογίας.

«Χάρη σε αυτή την πρωτότυπη συνεργασία, η LG προσφέρει στα μέλη των Holmes Place τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την παγκόσμια ποδοσφαιρική διοργάνωση μέσα από μία τηλεόραση LG υπέρ-υψηλής ανάλυσης 4Κ. Η ανώτερη ποιότητα ήχου και εικόνας της LG εξασφαλίζει μια ανεπανάληπτη εμπειρία θέασης και εγγυάται την απόλαυση των φετινών ποδοσφαιρικών ματς», δήλωσε η κ. Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager της LG.

«Προτεραιότητά μας στα Holmes Place είναι να προσφέρουμε πάντα τις καλύτερες υπηρεσίες και προνόμια στα μέλη μας. Έτσι, είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή την ιδιαίτερη συνεργασία με την LG, ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα της τεχνολογίας, καθώς φέτος το καλοκαίρι τα μέλη μας θα μπορούν να απολαύσουν τη γιορτή του ποδοσφαίρου με τον πιο μοναδικό τρόπο χάρη στις εντυπωσιακές τηλεοράσεις της», δήλωσε η κ. Έλλη Φλέγγα, Διευθύνουσα Σύμβουλος των Holmes Place.

Οι τηλεοράσεις της LG ULTRA HD διαθέτουν υπέρ-υψηλή ανάλυση HD, ενώ ταυτόχρονα η εξελιγμένη μηχανή επεξεργασίας εικόνας Triple X Engine δημιουργεί εικόνες με εντυπωσιακή ζωντάνια και καθαρότητα. Διαθέτοντας 4 φορές μεγαλύτερη ανάλυση από αυτή των πάνελ Full HD, οι τηλεοράσεις ULTRA HD προσφέρουν την πιο ρεαλιστική εμπειρία θέασης, με υψηλή ποιότητα εικόνας και ήχου. Επιπλέον, χάρη στην πλατφόρμα webOS, η οποία θα ενσωματωθεί στα περισσότερα μοντέλα Smart TVs της LG μέσα στο 2014, εμπειρία της Smart TV απλουστεύεται σημαντικά, αφού ο χρήστης μπορεί πλέον με ευκολία να αναζητά και να παρακολουθεί περιεχόμενο της επιλογής του, να συνδέει την πλατφόρμα με άλλες συσκευές και να ολοκληρώσει τις αρχικές ρυθμίσεις της πλατφόρμας με μεγαλύτερη άνεση.
Keywords
Τυχαία Θέματα