Η Saturn σας επιστρέφει μετρητά

17:20 3/6/2011 - Πηγή: PC Nea
Η Saturn, συνεχίζοντας τον εορτασμό των 50 χρόνων στην Ευρώπη, πραγματοποιεί μια νέα προσφορά επιστροφής χρημάτων για την απόσυρση παλιών συσκευών και την αγορά νέων.

Η αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών Saturn
ανακοινώνει μια νέα ελκυστική προσφορά για το καταναλωτικό κοινό, η οποία εντάσσεται στην ευρύτερη καμπάνια εορτασμού των 50 χρόνων παρουσίας στην Ευρώπη.

Με το σύνθημα «Νέο αντί Παλιό», από την Πέμπτη 2 έως και το Σάββατο 11 Ιουνίου, η Saturn προσκαλεί τους καταναλωτές να φέρουν στα καταστήματα τις συσκευές, που επιθυμούν να αντικαταστήσουν, και να επωφεληθούν από την επιστροφή μετρητών, που τους προσφέρει η αλυσίδα, για την πραγματοποίηση αγορών, αξίας άνω των 299 ευρώ.

Συγκεκριμένα, όσοι καταναλωτές επιθυμούν να αποσύρουν οποιαδήποτε παλιά συσκευή τους, μπορούν να το κάνουν κατά την επίσκεψή τους στα καταστήματα της Saturn, εξοικονομώντας σημαντικά χρηματικά ποσά με την αγορά νέων συσκευών: 50 ευρώ με αγορές αξίας 299 έως 498 ευρώ, 100 ευρώ με αγορές αξίας 499 έως 798 ευρώ, 150 ευρώ με αγορές αξίας 799 έως 999 και 200 ευρώ με αγορές αξίας άνω των 1.000 ευρώ.

Η νέα προσφορά της Saturn υπενθυμίζει τη δέσμευση της αλυσίδας να προσφέρει στους φίλους της τη δυνατότητα να υιοθετούν τις πλέον σύγχρονες τάσεις της αγοράς, αποκτώντας προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας σε μοναδικά χαμηλές τιμές και μέσα από μια ιδιαίτερα εκτενή ποικιλία.

Η συγκεκριμένη προσφορά αποτελεί ένα ακόμα προνομιακό πρόγραμμα αγορών της Saturn, με αφορμή τον εορτασμό της πολύχρονης παρουσίας της στην Ευρώπη, το οποίο, σε συνδυασμό με τις υψηλής ποιότητας παρεχόμενες υπηρεσίες, ενισχύει περαιτέρω την ξεχωριστή εμπειρία αγοράς της αλυσίδας.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα