Η Samsung Electronics Hellas συμμετείχε στο 2ο «InfoCom Αpps»

05:37 29/2/2012 - Πηγή: PC Nea
Η Samsung Electronics Hellas συμμετείχε στο 2ο Συνέδριο Smartphones, Tablets & Εφαρμογών «InfoCom Αpps» (www.infocomapps.gr), που πραγματοποιήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 2012 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, συμβάλλοντας στην ενίσχυση του θεσμού για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
Στο πλαίσιο του συνεδρίου, στελέχη της Samsung Electronics Hellas εκπροσώπησαν
την εταιρεία στο κεντρικό πάνελ των ομιλητών και μετέφεραν την τεχνογνωσία της εταιρείας και τις εξελίξεις αναφορικά με τα Applications στη Smart TV και τα Smartphones.

Ειδικότερα, ο κ. Ιάσονας Φρυδάκης, Smart TV Content Manager, παρουσίασε τις εξελίξεις των νέων Smart TVs, το ισχυρό τους έως σήμερα momentum στην αγορά και τη σύγκλιση συσκευών και υπηρεσιών σε επίπεδο επικοινωνίας και περιεχομένου.

Στον τομέα των κινητών τηλεφώνων, την εταιρεία εκπροσώπησε ο κ. Κώστας Κοντακτσής, HHP Tech App Business & Content Management, που μίλησε για το οικοσύστημα των Samsung Apps και τις ανεπτυγμένες δυνατότητες ασύρματης συνδεσιμότητας των smartphones της Samsung με άλλες συμβατές συσκευές, όπως τηλεοράσεις, PCs, φωτογραφικές μηχανές και εκτυπωτές.

Παράλληλα, στα δύο ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα της Samsung Electronics Hellas παρουσιάστηκαν η τηλεόραση Samsung D8000 με εφαρμογές και περιεχόμενο που αναπτύχθηκαν με συνεργάτες ειδικά για τους Έλληνες καταναλωτές και κατόχους Smart TV και το κινητό τηλέφωνο Samsung Galaxy Note.

Το συνέδριο InfoCom Apps διεξήχθη φέτος για δεύτερη χρονιά, υπό την αιγίδα της Ειδικής Γραμματείας Ψηφιακού Σχεδιασμού, του ΣΕΚΕΕ, της ΕΕΚΤ και του ΙΑΒ, με στόχο την ανάδειξη της μετάβασης από τη νέα τεχνολογία προς τη «νέα οικονομία».

Οι τέσσερις θεματικές ενότητες του συνεδρίου πραγματεύονταν τις δυνατότητες διασύνδεσης και αλληλεπίδρασης των νέων «έξυπνων» συσκευών, που είναι προσιτές τόσο για επαγγελματική χρήση, όσο και για λόγους ψυχαγωγίας, με κεντρική ιδέα την αυξημένη φορητότητα.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα