Η SAP κατέχει ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά του Business Intelligence

00:38 3/5/2012 - Πηγή: PC Nea
Η SAP AG ανακοίνωσε ότι κατέχει ηγετική θέση, σε επίπεδο μεριδίου αγοράς, στην παγκόσμια αγορά του Business Intelligence (BI), που επεκτείνεται σε BI πλατφόρμες, σε Corporate Performance Management (CPM) suites, σε analytics εφαρμογές και σε διαχείριση απόδοσης. Σύμφωνα με την έκθεση της Gartner Inc., “Market Share: All Software
Markets, Worldwide, 2011,” η SAP κατατάσσεται στην πρώτη θέση με 23.6% μερίδιο της παγκόσμιας αγοράς με βάση τα έσοδα του 2011, αντικατοπτρίζοντας αύξηση της τάξης του 19.5% από το 2010.1

«Πιστεύουμε ότι η ανάπτυξή μας, που βρίσκεται πιο μπροστά από τον ρυθμό ανάπτυξης της αγοράς, αποδεικνύει ότι οι πελάτες θεωρούν τη SAP έναν αξιόπιστο συνεργάτη ο οποίος τους δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσουν καλύτερα την επιχείρησή τους και να παίρνουν αποφάσεις βασισμένες σε πραγματικά δεδομένα», δήλωσε ο John Schweitzer, Senior Vice President and General Manager, Analytics της SAP.

«Είναι υπέροχο να βλέπουμε την αναγνώριση της ηγετικής μας θέσης στο ΒΙ, το CPM, τις εφαρμογές analytics και τη διαχείριση απόδοσης από τη Gartner.Το χαρτοφυλάκιό μας αντιπροσωπεύει το μέλλον των analytics στο οποίο η πρόσβαση στην πληροφόρηση, θα επιτρέπει στις επιχειρήσεις να λαμβάνουν πιο ενημερωμένες αποφάσεις που θα οδηγούν στη βελτίωση της οικονομικής και λειτουργικής τους απόδοσης».

Η SAP προσφέρει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο analytics που βοηθά τις επιχειρήσεις να κατανοήσουν καλύτερα τη λειτουργία τους και να δράσουν τολμηρά.

Για ακόμα μια χρονιά σταθερής ανάπτυξης, η SAP επένδυσε στον χώρο των analytics και διεύρυνε το προϊοντικό χαρτοφυλάκιό της. Συγκεκριμένα, παρουσίασε το λογισμικό SAP BusinessObjects Predictive Analysis, που στοχεύει στην ενδυνάμωση της ικανότητας λήψης αποφάσεων μέσω της πρόβλεψης μελλοντικών αποτελεσμάτων των επιχειρήσεων και την εφαρμογή SAP BusinessObjects Planning and Consolidation, έκδοση για το SAP NetWeaver, που τροφοδοτείται από την πλατφόρμα SAP HANA και έχει ως στόχο να βοηθήσει τους πελάτες να επιταχύνουν τον σχεδιασμό, να απλουστεύσουν τις διαδικασίες του οικονομικού ελέγχου και να μειώσουν τον κίνδυνο.

Οι Analytic applications της SAP καλύπτουν συγκεκριμένες ανάγκες επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε διάφορους κλάδους και τομείς της αγοράς. Οι analytics εφαρμογές μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα και να προσφέρουν τη διορατικότητα και την ανάλυση που απαιτούνται για την καλύτερη κατανόηση των βασικών δεικτών απόδοσης, την εύρεση νέων ευκαιριών και τη λήψη σωστών αποφάσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε το SAP Newsroom. Ακολουθείστε τη SAP στο Twitter @sapnews και @businessobjects, και μπορείτε να συμμετάσχετε στις συζητήσεις χρησιμοποιώντας το hashtag #sapanalytics.

1Gartner “Market Share: All Software Markets, Worldwide, 2011” 29 March 2012
ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου© pcnea.blogspot.comdon't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα