Η Q επικοινωνεί δυνατά με τη McCann Erickson

10:38 8/3/2014 - Πηγή: PC Nea
Ανατρεπτική, πρωτότυπη, άκρως πρωτοποριακή και ευρηματική η νέα καμπάνια της Q, που υπογράφει η McCann Erickson Athens, εκπέμπει με ευρηματικό τρόπο τα… μηνύματα της καρτοκινητής στους υπάρχοντες και δυνητικούς πελάτες της.

Ο σχεδιασμός και η δημιουργική ιδέα της νέας καμπάνιας της Q ανήκει στη διαφημιστική εταιρεία
McCann Erickson, ενώ η παραγωγή ανήκει στην Boo Productions και στο σκηνοθέτη Πάνο Κορώνη.
Επιλέγοντας το ζεστό και αισιόδοξο πορτοκαλί ως το νέο χρώμα του λογοτύπου, η McCann αναδεικνύει το καινούργιο στίγμα της μάρκας και τη φέρνει κοντά στους καταναλωτές της με τρόπο απλό, εύληπτο και αποτελεσματικό.

Βασικός πρωταγωνιστής της καμπάνιας είναι ο ηθοποιός Μάκης Παπαδημητρίου που ως αγγελιοφόρος της Q καταφέρνει μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα να μεταδώσει το μήνυμά της με αρκετή δόση χιούμορ, αλλά και να ξαφνιάσει ευχάριστα με μία απροσδόκητη εξέλιξη στο τέλος κάθε τηλεοπτικού σποτ!

Υπενθυμίζεται ότι η Q προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ 1.000 λεπτά ομιλίας προς όλη την Q και 500 ΜΒ mobile internet για 30 μέρες, με την πρώτη ανανέωση κάθε μήνα των 10€. Τόσο στα πακέτα ομιλίας για εθνικές κλήσεις, όσο και στις βασικές χρεώσεις προς Ελλάδα και εξωτερικό, η Q είναι η ΜΟΝΗ καρτοκινητή που προσφέρει χρέωση ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο.
Keywords
Τυχαία Θέματα