Η PROFILE χορηγός στα Financial Times Wealth management awards

04:18 4/5/2012 - Πηγή: PC Nea
Η PROFILE, ηγέτιδα εταιρεία χρηματοοικονομικού λογισμικού, χορηγεί τα διεθνή βραβεία Wealth Management των Financial Times και Investor Chronicles στο Λονδίνο. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαΐου, στο ξενοδοχείο Park Lane, με προσκεκλημένη την ελίτ της διεθνούς επενδυτικής και τραπεζικής
αγοράς.

Στα πλαίσια της επέκτασης των δραστηριοτήτων της και με το άνοιγμα των νέων γραφείων στη Βρετανική πρωτεύουσα, η PROFILE συμμετέχοντας στην κορυφαία διοργάνωση των Financial Times για τον κλάδο του Wealth Management, θα απονείμει τα βραβεία “Best UK Private Bank” και “Global Wealth Manager of the Year”.

Η εκδήλωση θα συμβάλλει στην παρουσίαση και προώθηση του IMSplus, της ολοκληρωμένης επενδυτικής πλατφόρμας που αναπτύσσει με λύσεις Private Wealth Management, Personal Banking, Asset και Fund Management, και Custody στην βρετανική αγορά.

Η πλατφόρμα IMSplus έχει σημαντικό αριθμό επιτυχημένων εγκαταστάσεων διεθνώς, και έχει επιλεγεί λόγω της πλούσιας λειτουργικότητας, ευελιξίας και προσαρμοστικότητας που προσφέρει στις απαιτήσεις των Τραπεζών και των Επενδυτικών Εταιρειών. Το IMSplus βελτιώνει σημαντικά την παροχή υπηρεσιών προς τους πελάτες, ενώ συμβάλει στη μείωση του χρόνου, του κινδύνου και του κόστους λειτουργίας.

Τα Financial Times & Investor Chronicles Awards αποτελούν την κορυφαία εκδήλωση του χώρου, και αναγνωρίζει εταιρείες και στελέχη, μετά από ψηφοφορία που πραγματοποιείται από το αναγνωστικό τους κοινό, και ενός πάνελ αποτελούμενο από αναγνωρισμένους κριτές για κάθε τομέα.

«Τα FT Awards θα αποτελέσουν τη πρώτη από μια σειρά ενεργειών της PROFILE για τη βέλτιστη παρουσίαση των λύσεων της στη τοπική αγορά. Mε ιδιαίτερη χαρά θα απονείμουμε φέτος τα βραβεία για τον καλύτερο Wealth Manager και Private Bank αναγνωρίζοντας το εξαιρετικό έργο των επιχειρήσεων και στελεχών του χώρου, στους οποίους ευχόμαστε να συνεχίσουν με τον ίδιο δυναμισμό.» δήλωσε ο κ. Χ. Στασινόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της PROFILE.
ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου© pcnea.blogspot.comdon't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα