Η Oracle παρουσίασε το Oracle Cloud Marketplace

07:22 27/9/2013 - Πηγή: PC Nea
Με τον πολλαπλασιασμό των τεχνολογιών cloud, των φορητών συσκευών και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι οργανισμοί χρειάζονται εύκολη πρόσβαση σε καινοτόμες και αξιόπιστες επιχειρηματικές εφαρμογές. Για να καλύψει αυτή τη ζήτηση των πελατών και να δημιουργήσει νέες ευκαιρίες για τους συνεργάτες της, η Oracle παρουσίασε το Oracle Cloud Marketplace.


Διαθέτοντας περισσότερες από 100 επιχειρηματικές εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί από συνεργάτες της Oracle, το Oracle Cloud Marketplace επιτρέπει στους πελάτες του Oracle Cloud να κάνουν εύκολα αναζήτηση, αξιολόγηση και αγορά αξιόπιστων εφαρμογών για την επιχείρησή τους.

Αξιοποιώντας τις υπηρεσίες Oracle Cloud Platform Services, οι συνεργάτες της Oracle μπορούν να δημιουργούν γρήγορα εφαρμογές, να κάνουν επεκτάσεις και ενοποιήσεις με εφαρμογές Oracle SaaS και να δημοσιεύουν τις εφαρμογές τους στο Oracle Cloud Marketplace για να προσεγγίσουν πελάτες της Oracle.

Πιστή στη δέσμευσή της να παρέχει το πιο ευρύ και εξελιγμένο χαρτοφυλάκιο cloud του κλάδου, η Oracle ανακοίνωσε το Oracle Cloud Marketplace, μια παγκόσμια αγορά στην οποία οι συνεργάτες μπορούν να καταχωρήσουν εφαρμογές και οι πελάτες να αναζητούν και να βρίσκουν νέες λύσεις για τις επιχειρηματικές ανάγκες τους.

Διαθέτοντας μια μεγάλη συλλογή από επιχειρηματικές εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί από συνεργάτες της Oracle, το Oracle Cloud Marketplace επιτρέπει στους πελάτες να κάνουν εύκολα αναζήτηση, αξιολόγηση και αγορά καινοτόμων εφαρμογών που επεκτείνουν τις λύσεις Oracle Cloud που χρησιμοποιούν.

Προς το παρόν, οι εφαρμογές καλύπτουν τομείς όπως η διαχείριση καναλιών δικτύου, ο εντοπισμός πιθανών πελατών, η ποιότητα των δεδομένων, οι αναφορές, τα εργαλεία παραγωγικότητας, η υποβολή προσφορών, η διαχείριση συμβάσεων, οι προβλέψεις, τα κίνητρα πωλήσεων και η διαχείριση αμοιβών.
Το Oracle Cloud Marketplace βοηθάει τους πελάτες του Oracle Cloud να βρίσκουν τις καλύτερες εφαρμογές για τις ανάγκες τους, μέσα από ένα περιβάλλον που προσφέρει εύκολη αναζήτηση. Οι εφαρμογές παρατίθενται με όλες τις σχετικές λεπτομέρειες για να μπορούν οι πελάτες να προσδιορίσουν την αξία τους για τη δική τους επιχείρηση, ενώ συμπεριλαμβάνονται και αξιολογήσεις από χρήστες και κριτικές.

Βοηθώντας τους συνεργάτες της Oracle να αξιοποιήσουν ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στο χώρο των τεχνολογιών cloud για να αυξήσουν τις δραστηριότητές τους, το Oracle Cloud Marketplace τούς δίνει την ευκαιρία να κάνουν εύκολα και γρήγορα την ανάπτυξη, ενοποίηση και δημοσίευση των εφαρμογών τους και να αποκομίζουν αξία από αυτές.

Το Oracle Cloud Marketplace φέρνει για τους συνεργάτες της Oracle ένα νέο κανάλι διανομής εφαρμογών cloud, επιτρέποντάς τους να προσεγγίσουν την πελατειακή βάση της Oracle και μια ευρύτερη αγορά, να αυξήσουν τις δραστηριότητές τους και να επεκτείνουν την επιτυχία τους στο cloud.

Αξιοποιώντας τις υπηρεσίες Oracle Cloud Platform Services, οι συνεργάτες μπορούν να δημιουργούν νέους τύπους εφαρμογών cloud και να επιταχύνουν την ανάπτυξη των εφαρμογών με μια ασφαλή εταιρική πλατφόρμα cloud βασισμένη σε ανοικτά πρότυπα, με πλούσιες λειτουργίες.

Επιπλέον, οι συνεργάτες μπορούν να αξιοποιήσουν την εγγενή ενοποίηση με εφαρμογές Oracle Cloud SaaS.

Με το Oracle Cloud Marketplace, οι πελάτες του Oracle Cloud και οι συνεργάτες μπορούν να αξιοποιήσουν τα οφέλη αξιόπιστων εφαρμογών για να ενισχύσουν κρίσιμα τμήματα της επιχείρησης, όπως οι πωλήσεις και το marketing, η εξυπηρέτηση και η υποστήριξη των πελατών, τα χρηματοοικονομικά και οι επιχειρησιακές λειτουργίες, το ανθρώπινο δυναμικό και η ανάπτυξη λογισμικού.

Το Oracle Cloud Marketplace είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στο Oracle Cloud, το πιο ευρύ και ολοκληρωμένο δημόσιο cloud για μεγάλες επιχειρήσεις που είναι διαθέσιμο στον κλάδο, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών Application Services, Social Services, Platform Services και Infrastructure Services.
Keywords
Τυχαία Θέματα