Η LG παρουσιάζει το νέο LG F70

16:28 28/2/2014 - Πηγή: PC Nea
H LG Electronics (LG) παρουσίασε στο πλαίσιο του συνεδρίου Mobile World Congress 2014 (MWC) στη Βαρκελώνη το νέο LG F70, δείχνοντας ξεκάθαρα την πρόθεσή της να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη θέση της στην αγορά του 4G.
-->

Το νέο LG F70 είναι εξοπλισμένο με την τελευταία έκδοση του λειτουργικού Android (KitKat) και με τετραπύρηνο
επεξεργαστή και αναμένεται να προσελκύσει στην τεχνολογία LTE εκατομμύρια νέους χρήστες από ολόκληρο τον κόσμο.

Η LG, έχοντας ήδη καθιερωθεί ως κορυφαίος κατασκευαστής στις πατέντες LTE, άνοιξε το δρόμο ώστε να γίνουν οι συσκευές 4G διαθέσιμες σε ένα ευρύτερο κοινό. Σύμφωνα με έκθεση που συνέταξε η εταιρεία αναλυτών TechIPM τον Ιανουάριο, η LG βρίσκεται στην κορυφή του κλάδου όσον αφορά τις σημαντικές πατέντες για το πρότυπο LTE-A, έχοντας κατοχυρώσει 288 πατέντες στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, αριθμός που αντιστοιχεί στο 23% του συνόλου των ευρεσιτεχνιών της κατηγορίας.

Tο LG F70 είναι ένα compact κινητό, με εξαιρετικές επιδόσεις σε μικρές διαστάσεις. Διαθέτει οθόνη 4.5 ιντσών WVGA IPS, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.2GHz και αποσπώμενη μπαταρία 2.440mAh – τη μεγαλύτερη σε συσκευές της κατηγορίας, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν την εξαιρετική ταχύτητα των δικτύων LTE χωρίς την ανάγκη επαναφόρτισης μέσα στην ημέρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα