Η LG επεκτείνει τη γκάμα προϊόντων τηλεδιάσκεψης

01:41 11/11/2011 - Πηγή: PC Nea
Η LG Electronics παρουσίασε το πρωτοποριακό σύστημα τηλεδιάσκεψης Multipoint Room-type V5500, το οποίο εξασφαλίζει κορυφαία ποιότητα εικόνας, κρυστάλλινο ήχο και προστιθέμενη αξία για τις εταιρείες και τους επιχειρηματίες.
Η LG εισήλθε δυναμικά στην κατηγορία των προϊόντων τηλεδιάσκεψης, παρουσιάζοντας νωρίτερα τη φετινή χρονιά στην παγκόσμια αγορά δύο συστήματα τηλεδιάσκεψης, το AVS2400 -μια λύση
Videoconference all-in-one desktop- και το RVF1000 -μια λύση Videoconference Room-type System- με υψηλής ποιότητας εικόνα και ήχο καθώς επίσης και εύκολο interface.

Μέχρι σήμερα, αυτά τα δύο συστήματα έχουν αποσπάσει ιδιαιτέρως θετικά σχόλια για την υψηλή τους απόδοση και την κορυφαία τεχνολογία, από πολλούς πελάτες παγκοσμίως. Με τα νέα Συστήματα Video Conference, η LG εμπλουτίζει τη σειρά των προϊόντων της για μεσαίου και μεγάλου μεγέθους αίθουσες συνεδριάσεων και συσκέψεων, με δύο νέα εξελιγμένα μοντέλα.

Ειδικότερα, το LG V5500 είναι ένα Multipoint Room Type System, το οποίο μπορεί να συνδέσει έως και τέσσερα διαφορετικά σημεία ταυτόχρονα, παρέχοντας μία ζωντανή και ρεαλιστική εμπειρία τηλεδιάσκεψης, παρόμοια με τις συναντήσεις όπου οι συμμετέχοντες βρίσκονται στον ίδιο χώρο. Επιπλέον, το V5000 είναι μία ακόμα λύση αντίστοιχων δυνατοτήτων για τηλεδιασκέψεις ανάμεσα σε δύο σημεία, που συμπληρώνει ιδανικά τη νέα γκάμα της LG.

Παράλληλα, τα συστήματα LG V5500 και V5000 είναι εξοπλισμένα με H.264 high profile, που μειώνει δραστικά τη δέσμευση bandwidth έως και 30%, σε σύγκριση με τα συμβατικά συστήματα τηλεδιάσκεψης, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του ήχου και της εικόνας. Επιπλέον, τα V5500 και V5000 βελτιώνουν εντυπωσιακά την εμπειρία των χρηστών με το φιλικό στη χρήση UI (User Interface), που έχει κληρονομηθεί από το σύστημα RVF1000. Ακόμη, τρεις πρωτοεμφανιζόμενες λειτουργίες στο V5500, εμπλουτίζουν την εμπειρία των χρηστών σε μεγαλύτερο βαθμό.

Πιο συγκεκριμένα, η λειτουργία Presence αναγνωρίζει την παρούσα κατάσταση του χρήστη που είναι καταχωρημένος στον τηλεφωνικό κατάλογο και εκκινεί νέα κλήση με ένα μόνο κλικ. Η προκαθορισμένη ρύθμιση της κάμερας με εικόνα thumbnail, επιτρέπει στους χρήστες να αλλάξουν εύκολα την οπτική γωνία της κάμερας, επιλέγοντας μια προ-αποθηκευμένη ρύθμιση.

Τέλος, η ενιαία χρήση του τηλεχειριστηρίου της LG, επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίζουν παράλληλα το σύστημα Τηλεδιάσκεψης και τη συσκευή της τηλεόρασης, μειώνοντας κατά αυτόν τον τρόπο την ταλαιπωρία των χρηστών, που δεν απαιτείται πλέον να έχουν δύο τηλεχειριστήρια ανά πάσα στιγμή.

Η κάμερα με λειτουργίες Pan, Tilt και Zoom, που συμπεριλαμβάνεται στα πακέτα των συστημάτων V5500 & V5000, αποτελεί επίσης ένα νέο εργαλείο το οποίο αξιοποιεί την τεχνολογία της LG στις κάμερες ασφαλείας.

Η συγκεκριμένη κάμερα παρέχει γρήγορη και ομαλή κίνηση, η οποία δε γίνεται αντιληπτή από τους συμμετέχοντες, ακόμη και κατά τη διάρκεια μιας ήσυχης συνεδρίασης. Επιπλέον, τα συστήματα LG V5500 και V5000,
Keywords
Τυχαία Θέματα