Ετήσια συνάντηση συνεργατών Epsilon Net

17:41 10/11/2011 - Πηγή: PC Nea
Με πολύ μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν και φέτος από τον όμιλο εταιρειών Epsilon Net οι Ετήσιες Συναντήσεις Συνεργατών σε Αθήνα (18 Οκτωβρίου) & Θεσσαλονίκη (21 Οκτωβρίου) με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 90 πιστοποιημένων συνεργατών από όλη την Ελλάδα
και την συμμετοχή της Microsoft την οποία εκπροσώπησε ο κ. Γιώργος Βρέλλος Partner & Programs Lead Microsoft Hellas

Σημαντική έμφαση στις εκδηλώσεις δόθηκε στην παραγωγική επένδυση και ανάπτυξη της Epsilon Net σε νέες τεχνολογίες και νέες εφαρμογές. Συγκεκριμένα παρουσιάστηκαν τα παρακάτω:

- Το νέο λογισμικό Εμπορικής Διαχείρισης της Epsilon Net σε τεχνολογία .net 4
- Epsilon Cloud πληροφόρηση σε συνεργασία με Microsoft
- Νέα πλατφόρμα σε τεχνολογία .net 4 για όλες τις εφαρμογές της Epsilon Net
- Παραγωγική ενοποίηση προϊόντων Software - Network.
- Νέο e-forologia σε όλες τις mobile συσκευές. Το portal με πάνω από 12.000 μοναδικούς επισκέπτες ανά ημέρα
- Σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες σε όλα τα business unit. Η μοναδική εταιρεία πληροφορικής που ανταποκρίθηκε ΑΜΕΣΑ και ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ σε όλες τις αλλαγές της νομοθεσίας με πολλαπλές εκδόσεις χωρίς επιπλέον κόστος και χρόνο για τους χρήστες.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων έγινε αποτίμηση των αποτελεσμάτων της τρέχουσας χρήσης ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στα ακόλουθα στοιχεία:
- Αύξηση μεριδίου αγοράς κατά 15% σε σχέση με πέρυσι
- Ολοκλήρωση έρευνας πελατών με ποσοστό συμμετοχής 22,09%. Το 95% ψήφισε άριστα για τις εφαρμογές& τις υπηρεσίες της Epsilon Net
- Βράβευση της εταιρείας από την Ευρωπαϊκή Κοινότητα ως η κορυφαία Ελληνική εταιρεία σε Έρευνα & Ανάπτυξη και μέσα στις 1000 σε όλη την Ευρώπη
- Η μοναδική εταιρεία πληροφορικής στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών
- Ρεκόρ πωλήσεων σε μεγάλα έργα Payroll / HRM

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων ανακοινώθηκαν από την Γενική Διευθύντρια της Epsilon Net κα Βασιλική Αναγνώστου, οι τίτλοι πιστοποιήσεων Platinum, Gold & Silver και απονεμήθηκαν από τον Πρόεδρο & Διευθύνων Σύμβουλο της Epsilon Net κ. Ιωάννη Μίχο τα πτυχία πιστοποιήσεων των Platinum & Gold συνεργατών.

Τέλος η Epsilon Net μετά τα αποτελέσματα της έρευνας πελατών και τα αποτελέσματα των πωλήσεων πραγματοποίησε βράβευση στο δίκτυο στις παρακάτω κατηγορίες:

Πωλήσεις, Υποστήριξη Πελατών, Διαχείριση Παραπόνων, Τεχνολογία & Εκπαίδευση ενώ απονεμήθηκαν και βραβεία Best New Partner και Top Partner.

Το βραβείο του Top Partner παρέδωσε ο πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Epsilon Net κος Ιωάννης Μίχος, στην εταιρεία Συστήματα Πληροφορικής Ταμβακάς Α.Ε. για τη Νότιο Ελλάδα και στην εταιρεία Informatica για τη Βόρεια Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την εκδήλωση της Θεσσαλονίκης τίμησε με την παρουσία του και ο Σ.Ε.Π.Β.Ε. διά του προέδρου του κου Κυριάκου Μαλλίνη.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα