Η Intersys Α.Ε. επίσημος διανομέας των προϊόντων της Oce

22:32 17/2/2012 - Πηγή: PC Nea
H Intersys Α.Ε. ανακοίνωσε τη νέα συνεργασία της με την Oce, στα πλαίσια της οποίας αποτελεί επίσημο διανομέα των προϊόντων της. Η Oce, μέλος του Ομίλου Canon, είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής λύσεων διαχείρισης και εκτύπωσης εγγράφων για επαγγελματίες.
Στα προϊόντα της περιλαμβάνονται συστήματα εκτύπωσης και αντιγραφής για το
γραφείο, ψηφιακοί εκτυπωτές υψηλής ταχύτητας και παραγωγικότητας, καθώς και συστήματα εκτύπωσης μεγάλου μεγέθους για τεχνικά έγγραφα και έγχρωμες επιγραφές και σήματα.

Η Intersys Α.Ε. θα αναλάβει τη διανομή των προϊοντικών σειρών τεσσάρων επιχειρηματικών μονάδων της Oce: Εκτύπωση Εγγράφων, Συστήματα Τεχνικών Εγγράφων, Συστήματα Επιγραφών & Σημάτων, και Αναλώσιμα Εκτυπώσεων.

Οι λύσεις της Oce που θα προσφέρει η Intersys στην ελληνική αγορά απευθύνονται τόσο σε εταιρικά περιβάλλοντα με αυξημένες ανάγκες, όσο και σε επαγγελματίες που χρειάζονται εξειδικευμένες εφαρμογές στους κλάδους του Σχεδίου και της Διαφήμισης.

Η κ. Ελένη Παπανδρέου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Intersys Α.Ε. δήλωσε σχετικά “Όταν στην Intersys ξεκινούσαμε την πώληση φωτοαντιγραφικών συστημάτων Canon το 1983, αντιμετωπίζαμε τα προϊόντα της Oce με δέος - προϊόντα που μόνο οι εμπειρότεροι και ειδικότεροι της αγοράς θα μπορούσαν να προωθούν με αξιώσεις και επιτυχία.
Έχουμε διανύσει πολύ δρόμο όλοι μας από τότε και σήμερα, από τη θέση του απόλυτου leader στην αγορά της Εκτύπωσης, θεωρούμε τη νέα συνεργασία μας ως μία ακόμη εκπλήρωση στόχων της Intersys.

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα