Η Intelli κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας σε Ελλάδα και Εξωτερικό

04:08 17/12/2015 - Πηγή: PC Nea
Η Intelli Solutions A.E. γιορτάζει δέκα χρόνια επιτυχημένης πορείας με μια σημαντική διάκριση, αφού επιλέχθηκε στην κατηγορία καλύτερης εξαγωγικής εταιρίας Υπηρεσιών (Top Services Company) από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών στο πλαίσιο των Greek Exports Awards 2015.
Η απονομή της σχετικής διάκρισης πραγματοποιήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2015 στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Κατά τη διάρκεια
της δεκαετίας η εταιρία εξελίχθηκε σε ένα επιχειρηματικό όμιλο με δική της ολοκληρωμένη πλατφόρμα λογισμικού και παρουσία σε πολλές χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, έχοντας υιοθετήσει ένα μοντέλο οργανωτικής δομής και παραγωγικής διαδικασίας που ανταποκρίνεται πλήρως στις διεθνείς συνθήκες.

Η Intelli ξεκίνησε την επιχειρηματικής της δραστηριότητα το 2005 και επικεντρώθηκε σε παροχή υπηρεσιών λογισμικού. Από τα πρώτα χρόνια παρουσίας της, η εταιρία ανέπτυξε ένα οργανωμένο στρατηγικό επιχειρηματικό σχέδιο εξωστρέφειας, το οποίο άρχισε να υλοποιείται το 2007 και συνεχίζει να εξελίσσεται.

Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, σήμερα η εταιρία έχει ενεργή παρουσία στη γεωγραφική περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης με πέντε θυγατρικές εταιρίες η οποίες είναι πλήρως στελεχωμένες καλύπτοντας τις ανάγκες της κάθε αγοράς. Ταυτόχρονα έχει αναπτυχθεί ένα δίκτυο συνεργατών καλύπτοντας τη γεωγραφική περιοχή της Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

Η διείσδυση στις νέες αγορές γίνεται μέσω προϊόντων λογισμικού πληροφορικής κυρίως με βάση την πλατφόρμα λογισμικού SynChordia Business Suite, η οποία έχει αναπτύξει και εξελίσσει η εταιρία, απευθυνόμενη κυρίως στους τομείς των Τηλεπικοινωνιών και των Χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Επιπρόσθετα από την εξέλιξη του λογισμικού της, η εταιρία αντιπροσωπεύει κορυφαίους οίκους λογισμικού καλύπτοντας όλη τη γεωγραφική περιοχή της δραστηριότητας της. Σημαντική θεωρείται για την μακρόχρονη εξέλιξή της εταιρίας, η σύναψη συνεργασιών σε κεντρικό επίπεδο με μεγάλους ευρωπαϊκούς ομίλους στο χώρο των Χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και των Τηλεπικοινωνιών.

Σχετικά με την επιχειρηματική πορεία, η Διοίκηση της εταιρίας ανέφερε ότι το 2015 είναι έτος αναφοράς, αφού σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες, ο όμιλος συνολικά παρουσίασε σημαντική αύξηση πωλήσεων και εντυπωσιακή βελτίωση όλων των οικονομικών δεικτών, έχοντας κυρίως σημαντική συνεισφορά από τις εργασίες στο εξωτερικό.
Για τα επόμενα χρόνια, βασική στρατηγική της εταιρίας παραμένει η εξωστρέφεια και η συνεχής βελτίωση των προϊόντων και λύσεων με γνώμονα την επιχειρηματική αξία στους πελάτες της.
Keywords
Τυχαία Θέματα