Η Huawei παρουσίασε τις τελευταίες επιχειρηματικές λύσεις της

05:07 13/3/2012 - Πηγή: PC Nea
Η Huawei παρουσίασε στη CeBIT μια ανανεωμένη σειρά από ολοκληρωμένες λύσεις ICT, που στοχεύουν στη βελτιστοποίηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας με την αξιοποίηση των τεχνολογιών επικοινωνίας.

Πιο συγκεκριμένα, παρουσιάστηκε η λύση τηλεδιάσκεψης (Telepresence) νέας γενιάς Full View.
Το Full View Telepresence διαθέτει ενσωματωμένη τριπλή οθόνη, με τα μικρότερα κενά οθόνης στην αγορά, και προσφέρει ολοκληρωμένη εικόνα αξεπέραστης ποιότητας, που κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακή την εμπειρία του χρήστη. Σε συστήματα τηλεδιάσκεψης, το κενό ανάμεσα στις οθόνες ανέρχεται σε 12 cm, δίνoντας «διακεκομμένη οπτική εμπειρία». Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του Full View Telepresence της Huawei είναι η σημαντική μείωση του κενού, φτάνοντάς το στα 5.5 mm.

Επίσης η Huawei παρουσίασε επίσημα τη στρατηγική της για την ενίσχυση του δικτύου συνεργατών της στον τομέα Επιχειρηματικών Λύσεων προσφέροντας τους μια μεγάλη σειρά προϊόντων και λύσεων που ενσωματώνουν την αιχμή της τεχνολογίας σε επίπεδο Έρευνας και Ανάπτυξης καθώς και το πρόγραμμα εκπαίδευσης και πιστοποίησης για τον κλάδο πληροφορικής και τεχνολογιών.

Το δίκτυο συνεργατών της Huawei θα αποτελείται από δύο κατηγορίες συνεργατών:

- Μεταπωλητές 1ης κατηγορίας: Διανομείς και συνεργάτες προστιθέμενης αξίας (value-added partners - VAPs) οι οποίοι προμηθεύονται εξοπλισμό απευθείας από τη Huawei και λαμβάνουν απευθείας την ανάλογη υποστήριξη.

- Μεταπωλητές 2ης κατηγορίας, «χρυσοί» και «αργυροί» συνεργάτες, με ισχυρή παρουσία στον κλάδο και δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης της τοπικής αγοράς.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης και πιστοποίησης για τον κλάδο πληροφορικής και τεχνολογιών– το Huawei Enterprise Training and Certification Program, με περισσότερα από 20 χρόνια ιστορίας στην ανάπτυξη ειδικών στον κλάδο ICT σε περισσότερες από 160 χώρες παγκοσμίως είναι το μοναδικό πρόγραμμα που καλύπτει όλα τα τεχνικά πεδία του κλάδου ICT, σχεδιασμένο από τη Huawei Enterprise έτσι ώστε να γίνει η κορυφαία τεχνική πιστοποίηση στον κλάδο ICT.

Switches, routers πρόσβασης και προϊόντα WLAN που προωθούν την εξέλιξη του "10G Cloud Campus", των Επιχειρηματικών Κλάδων και της «Επιχειρηματικής Φορητότητας» (Enterprise Mobility)

Επιπλέον η CeBIT 2012 αποτέλεσε μια εξαιρετική ευκαιρία για την παρουσίαση μιας μεγάλης σειράς προϊόντων για επιχειρήσεις, όπως η σειρά S9700 υψηλών επιδόσεων μεταγωγέων (high-end switches, 3 μοντέλα), τη σειρά S5700-LI (mid-range switches, 8 μοντέλα), τη σειρά AR200/150 εταιρικών δρομολογητών (routers) (7 μοντέλα), προϊόντα WLAN (7 μοντέλα AC και AP), τη σειρά Open Service Platform (OSP), τους νέους εξυπηρετητές TecalTM V2 servers (6 μοντέλα) που υποστηρίζονται από τους επεξεργαστές Xeon® E5 της Intel®.

Τα νέα αυτά προϊόντα της Huawei βασίζονται στην καινοτομία και την πελατοκεντρική φιλοσοφία της εταιρείας, και αναδεικνύουν τις συνεχείς ενέργειες της Huawei που τη βοηθούν να ανταπεξέλθει στις συνεχώς αναπτυσσόμενες τ
Keywords
Τυχαία Θέματα