Ολοκληρωμένη ψηφιακή εμπειρία με τα νέα αξεσουάρ της Dell

18:04 12/3/2012 - Πηγή: PC Nea
Η Dell γνωρίζοντας ότι η ολοκληρωμένη ψηφιακή εμπειρία δεν εξαντλείται με την αγορά του βασικού hardware, παρέχει μια ευρεία σειρά αξεσουάρ με την υπογραφή Dell που συμπληρώνουν ιδανικά τους φορητούς και desktop υπολογιστές.
Άμεσα διαθέσιμα στα καταστήματα λιανικής, μπορείτε να επιλέξετε περιφερειακά για κάθε σύστημα μεταξύ των οποίων ποντίκια, πληκτρολόγια, ηχεία, αλλά και εντυπωσιακές θήκες μεταφοράς και προστασίας του φορητού υπολογιστή
σας.

Περιφερειακά
Μια σειρά από κορυφαίες επιλογές σε ποντίκια, πληκτρολόγια, ακουστικά και ηχεία. Σε αυτά ανήκουν:
- Το ασύρματο οπτικό ποντίκι Dell™ WM112 προσθέτει ένα νέο επίπεδο άνεσης και ελέγχου στην εμπειρία των χρηστών. Είναι ιδανικό για τους λάτρεις του Internet και των παιχνιδιών που απαιτούν γρήγορη και ακριβή απόκριση.

-Ηχεία Dell AX210CR USB 2.0. Μετατρέψτε τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή σε ένα ηχοσύστημα υψηλής ποιότητας με σύστημα ηχείων πολυμέσων AX210CR της Dell. Το προϊόν είναι πιστοποιημένο σε συστήματα Dell.

-Το πακέτο ασύρματου πληκτρολογίου και ποντικιού Dell Km632. Κομψή σχεδίαση που παρέχει την ελευθερία της λειτουργίας χωρίς καλώδιο και αναβαθμίζει την εμπειρία πολυμέσων και Internet.

Θήκες φορητών υπολογιστών
Κομψές τσάντες και στιλάτες θήκες φορητών υπολογιστών για εύκολη μεταφορά και εξαιρετική εμφάνιση. Επιλογές τόσο για τη μεταφορά μικρών φορητών όσο και μοντέλων με μεγαλύτερη οθόνη.

-Dell City Wear και Dell Adventure Messenger σε στυλ τσάντας ταχυδρόμου- Τσάντες μεταφοράς του φορητού σας, των οποίων η ιδιαίτερη εμφάνιση τις καθιστά ιδανικές για το σπίτι και το γραφείο, ενώ παράλληλα είναι πολύ πρακτικές και ασφαλείς. Η Dell City Wear διαθέτει πολλές τσέπες για αξεσουάρ και εξωτερική πρόσβαση για MP3 player και για ακουστικά.

-Για όσους προτιμούν πιο αθλητική εμφάνιση υπάρχει το σακίδιο της σειράς Dell Adventure, σχεδιασμένο για τους λάτρεις των δραστηριοτήτων στην ύπαιθρο και τους αθλητικούς τύπους, αλλά και όσους αναζητάτε μια πιο πρακτική λύση. Με θήκες και στα δύο πλαϊνά τμήματα που εξασφαλίζουν χώρο για φιάλες νερού ή ομπρέλα και ειδικό χώρο για τον φορητό με ενισχυμένη προστατευτική επένδυση. Επίσης, διαθέτει επενδυμένη επιφάνεια πλάτης με δικτυωτό ύφασμα για αερισμό και εργονομικούς, επενδυμένους ιμάντες για άνετη εφαρμογή στο σώμα.

-Επαγγελματική τσάντα laptop Dell Professional σε δύο μεγέθη, για μοντέλα φορητών 14” και 16” ιντσών με κομψή σχεδίαση για τους επαγγελματίες χρήστες και μοναδικές δυνατότητες οργάνωσης. Τακτοποιείστε τις επαγγελματικές σας κάρτες, τους φακέλους και τα έγγραφα που χρειάζεστε μαζί σας. Διπλές θήκες στην πάνω πλευρά παρέχουν γρήγορη πρόσβαση σε αντικείμενα όπως το κινητό τηλέφωνο ή τα κλειδιά, ενώ η μεγάλη μπροστινή θήκη με φερμουάρ είναι κατάλληλη για το διαβατήριο και άλλα ταξιδιωτικά έγγραφα.

-Δερμάτινη τσάντα Dell Executive, η απόλυτη επαγγελματική τσάντα φορητού υπολογιστή, εξίσου ανθεκτική και πρακτική με ένα χαρτοφύλακα, διαθέσιμη για
Keywords
Τυχαία Θέματα