Η Google επεκτείνει το Android Market

06:55 3/6/2011 - Πηγή: PC Nea
H Google ανακοίνωσε ότι επεκτείνει το Android Market για τις επί πληρωμή εφαρμογές σε μία σειρά νέων χωρών, ανάμεσα στις οποίες είναι και η Ελλάδα. Από τις (18.05.2011) λοιπόν, καταναλωτές από 99 επιπλέον χώρες (link) θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να αγοράζουν και αυτοί εφαρμογές από το Android Market.

Η
τελευταία αυτή εξέλιξη σημαίνει μεγαλύτερη ποικιλία εφαρμογών για τους καταναλωτές των χωρών αυτών. Το Android Market άλλωστε δημιουργήθηκε για να προσφέρει στους χρήστες εφαρμογές που τους βοηθούν να επωφεληθούν από τις μοναδικές δυνατότητες της πλατφόρμας Android, επιτρέποντας ταυτόχρονα στους developers να διανέμουν τις εφαρμογές που αναπτύσσουν σε μια παγκόσμια αγορά.

Πιο συγκεκριμένα, ο αριθμός των χωρών όπου οι χρήστες Android μπορούν να αγοράσουν εφαρμογές αυξάνεται σε 131. Οι καταναλωτές αυτών των χωρών θα έχουν πλέον πρόσβαση σε περισσότερες από 200.000 εφαρμογές, δωρεάν και μη, στο Android Market από συσκευές οι οποίες λειτουργούν σε πλατφόρμα Android.

Με την επέκταση αυτή του Android Market, η Google είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που μπορεί να προσφέρει περισσότερες εφαρμογές σε ακόμη περισσότερους χρήστες ενώ παράλληλα συνεχίζει να δουλεύει ώστε να αυξήσει τον αριθμό των χωρών από τις οποίες οι developers μπορούν να πωλούν τις εφαρμογές τις οποίες αναπτύσσουν.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα