Η Ericsson δίνει λύση στα «φορτωμένα» δίκτυα

14:50 2/5/2011 - Πηγή: PC Nea
Σημαντική ανάπτυξη του EVDO Advanced με το νέο «έξυπνο» δίκτυο DO Advanced, που αποδεικνύει για ακόμα μια φορά την καινοτομία της Ericsson και τη δέσμευση της στο CDMA. Tο DO Advanced εξασφαλίζει στους χρήστες μια υψηλής ποιότητας εμπειρία σε ένα «φορτωμένο» δίκτυο EVDO.

Οι τεχνικές του DO Advanced κατανείμουν τους πόρους του δικτύου με έξυπνο τρόπο, ώστε να αξιοποιείται η χωρητικότητα δεδομένων πιο αποτελεσματικά και να αντιμετωπίζεται η άνιση κατανομή της
ασύρματης μεταφοράς δεδομένων στο δίκτυο. Οι τεχνικές του «Έξυπνου» Δικτύου DO Advanced μπορούν να παρέχουν αύξηση μέχρι και 30%-45% της χωρητικότητας στα σημερινά EVDO δίκτυα.

Οι τεχνικές που παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο του Συνεδρίου CTIA απαιτούν μόνο αναβαθμίσεις στο λογισμικό της υπάρχουσας δικτυακής υποδομής EVDO. Δεν απαιτείται κάποια αλλαγή στη συσκευή. Οι διαχειριστές ασύρματου δικτύου μπορούν να αυξήσουν σημαντικά τον αριθμό των δεδομένων των συνδρομητών που υποστηρίζουν και τη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη με ταχύτερη λήψη και βελτιωμένη απόδοση εφαρμογών.

«Το DO Advanced είναι μια ακόμα σημαντική αναβάθμιση της τεχνολογίας CDMA για την αντιμετώπιση της αυξημένης ζήτησης δεδομένων σε δίκτυα των πελατών μας», δήλωσε ο Paul Challoner, Αντιπρόεδρος CDMA Product Management της Ericsson. Και πρόσθεσε: «Η εφαρμογή DO Advanced είναι άλλη μια απόδειξη ότι η Ericsson επικεντρώνεται στην παροχή καινοτόμων λύσεων που προωθούν την CDMA βιομηχανία.»

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα