Asus Eee Box: μικρό PC με USB 3.0 και Blu-ray

08:30 2/5/2011 - Πηγή: PC Nea
Ένα mini PC δεν είναι γενικά δύσκολο να το βρει κανείς στην αγορά. Αυτό, όμως, που δύσκολα θα βρείτε σε αυτό είναι ένα Blu-ray-drive. Κάτι που δεν ισχύει για το Asus Eee Box EB1501P, το οποίο διαθέτει ένα Blu-ray-drive όπως και θύρες USB 3.0.


Κεντρικό δομικό στοιχείο του Eee Box είναι ένας διπύρηνος Atom
D525 στα 1,8 GHz. Η μνήμη του ανέρχεται στα 2GB, ενώ τα γραφικά αποτελούν έργο του Nvidias ION2 chip. Ο ενσωματωμένος σκληρός δίσκος έχει χωρητικότητα 250GB και φιλοξενεί τα Windows 7 Home Premium .

Το ενσωματωμένο Blu-ray combo διαβάζει Blu-rays, DVDs και CDs – τα τελευταία μπορεί και να τα γράφει. Μέσω του HDMI συνδέετε το Eee Box με σύγχρονες τηλεοράσεις ή οθόνης. Η απόδοση ήχου γίνεται μέσω του S/PDIF.

Μέσω δύο θυρών USB 3.0, τεσσάρων USB 2.0 και ένα eSATA μπορείτε να συνδέσετε όχι μόνο το συνοδευτικό ποντίκι και πληκτρολόγιο αλλά και εξωτερικούς δίσκους ή USBsticks. Ενσωματωμένος είναι κι ένας card reader. Η σύνδεση σας στο Internet μπορεί να γίνει μέσω του WiFi-n.

To Asus Eee Box EB1501P θα είναι διαθέσιμο σε λίγες ημέρες στην ευρωπαϊκή αγορά, σε μαύρο ή άσπρο χρώμα και στα 500 ευρώ.
Keywords
Τυχαία Θέματα