Η Cisco δημιουργεί το ταχύτερο ασύρματο δίκτυο της αγοράς

21:11 3/2/2012 - Πηγή: PC Nea
Οι ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις για ταχύτερες επιδόσεις στα δίκτυα, ομαλή πρόσβαση στις υπηρεσίες cloud, σταθερή συνδεσιμότητα και εμπειρίες χρήσης υψηλής ποιότητας σε όλες τις ασύρματες συσκευές, σε συνδυασμό με τον ολοένα αυξανόμενο αριθμό κινητών συσκευών παγκοσμίως, δημιουργούν μεγάλες πιέσεις στις υποδομές των ασύρματων δικτύων.

Προκειμένου να ανταποκριθεί σε αυτές τις απαιτήσεις, η Cisco παρουσιάζει τη σειρά access
points Cisco Aironet 3600 προσφέροντας ταχύτερο και πιο αξιόπιστο ασύρματο δίκτυο και την καλύτερη εμπειρία ασύρματης δικτύωσης της αγοράς.

Τα access points της σειράς Cisco Aironet 3600 είναι τα πρώτα access points της αγοράς με τρεις χωρικές ροές 802.11n και τέταρτη κεραία (4x4:3). Επιτρέπουν την ομαλή και άμεση σύνδεση από όλες τις ασύρματες συσκευές, ακόμα και από αυτές με ασθενές σήμα, σε μεγαλύτερες αποστάσεις από το σημείο πρόσβασης και εξασφαλίζουν αύξηση επιδόσεων έως και 30% σε σχέση με άλλα access points.

Το Cisco Visual Networking Index προβλέπει ότι μέχρι το 2015 θα έχουν διατεθεί περισσότερες από 7,1 δισεκατομμύρια συσκευές παγκοσμίως. Τα access points της σειράς Cisco Aironet 3600 επιτρέπουν στους πελάτες μας να εξασφαλίσουν ότι οι υποδομές δικτύου τους θα μπορούν να ανταποκριθούν στην αυξανόμενη ζήτηση για ασύρματη δικτύωση.

Σημαντικά χαρακτηριστικά

- Οι ταχύτερες επιδόσεις της αγοράς: Με αύξηση επιδόσεων κατά 30%, τα σημεία πρόσβασης της σειράς Cisco Aironet 3600 802.11n έχουν σχεδιαστεί ειδικά ώστε να επιτρέπουν την αξιοποίηση υπηρεσιών cloud, τη χρήση εικονικών επιφανειών εργασίας με λιγότερες καθυστερήσεις ή την πραγματοποίηση ομαλών κλήσεων με βίντεο. Όλοι αυτοί οι παράγοντες συνθέτουν μια καλύτερη εμπειρία για τον χρήστη.

- Υψηλότερες ταχύτητες σε μεγαλύτερες αποστάσεις: Η τέταρτη κεραία των access points της σειράς Cisco Aironet 3600 προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία όσον αφορά τη χρήση ασύρματων συσκευών, καθώς επιτρέπει την ταυτόχρονη σύνδεση περισσότερων ατόμων μέσω περισσότερων συσκευών χωρίς τη χρήση καλωδίων.
Επίσης, επιτρέπει τη σύνδεση από ακόμα μεγαλύτερες αποστάσεις, διατηρώντας μια γρήγορη και αξιόπιστη ασύρματη σύνδεση.

- Εμπειρία υψηλής ποιότητας με οποιαδήποτε συσκευή: Τα access points της σειράς Cisco Aironet 3600 περιλαμβάνουν τη νέα τεχνολογία ClientLink 2.0, η οποία αυξάνει την απόδοση για όλες τις ασύρματες συσκευές που συνδέονται στο δίκτυο, ανεξάρτητα από την ισχύ του ασύρματου σήματος της συσκευής και της κατηγορίας χωρικών ροών στην οποία ανήκει.

Η τεχνολογία ClientLink 2.0 μπορεί να βελτιώσει την απόδοση όλων των συσκευών σε δίκτυα 802.11a/g και τώρα και σε δίκτυα 802.11n σε μία, δύο ή τρεις χωρικές ροές – από φορητούς υπολογιστές, smartphone και tablet τελευταίας τεχνολογίας μέχρι ειδικές συσκευές για συγκεκριμένους κλάδους και ασύρματες συσκευές παλαιότερης τεχνολογίας. Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το πρόβλημα σύνδεσης των πιο αργών συσκευών με ασθενέστερο ασύρματο σήμα, όπως είναι τα t
Keywords
Τυχαία Θέματα