Έργο PocketBiz 2012 σε περιβάλλον Android

14:21 7/12/2011 - Πηγή: PC Nea
Σε νέες υλοποιήσεις της ανανεωμένης πλατφόρμας PocketBiz 2012 προχωράει η SiEBEN. Συγκεκριμένα, επεκτείνει την υπάρχουσα εγκατάσταση του PocketBiz Sales στην εταιρεία ΕΛΓΕΚΑ. Η ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε. είναι η μεγαλύτερη ελληνική εμπορική επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά στον κλάδο των τροφίμων
από το 1974.
Αυτήν τη στιγμή εξυπηρετεί 122 χρήστες PocketBiz Sales και αποφάσισε να καλύψει και τις ανάγκες της εταιρείας σε θέματα Merchandising. Το νέο module του συστήματος λειτουργεί σε περιβάλλον Android και γίνεται χρήση συσκευών Tablet.

Η mobile πλατφόρμα του PocketBiz είναι η πλέον επιτυχημένη πλατφόρμα mobile εφαρμογών στην ελληνική αγορά εδώ και 10 χρόνια.

Καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των τμημάτων πωλήσεων (πωλητές, merchandisers, τιμολόγηση επί αυτοκινήτου (X-VAN) – PocketBiz Sales), της διαχείρισης των αποθηκών (PocketBiz Warehouse), των εξωτερικών συνεργείων τεχνικών (PocketBiz Field Service), των ιατρικών επισκεπτών (PocketBiz Pharma) και γενικότερα όλη την διαδικασία «από την παραλαβή στην παράδοση».

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα