HP shared-computing: εύκολη δημιουργία θέσεων εργασίας

16:26 6/12/2011 - Πηγή: PC Nea
Η HP παρουσίασε τη λύση t200 Zero Client for MultiSeat, την πρώτη λύση που επιτρέπει τη σύνδεση υπολογιστών είτε μέσω θυρών USB είτε μέσω δικτύου Ethernet.

Οι επιχειρήσεις έχουν πλέον την ευελιξία να προσθέτουν περισσότερους χρήστες, με λιγότερο κόστος ανά χρήστη συγκριτικά με τους παραδοσιακούς υπολογιστές.

Σχεδιασμένος να παρέχει δυνατότητα επέκτασης εύκολα και με χαμηλό κόστος, ο plug-and-play t200 Zero
Client της HP προσφέρει οικεία και προσωπική εμπειρία Windowsσε έως και 15 χρήστες, χωρίς να απαιτείται η εγκατάσταση επιπλέον υπολογιστών. Η συσκευή προορίζεται για χρήση από μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, εκπαιδευτικά εργαστήρια και τηλεφωνικά κέντρα, σχολεία, ιατρικά γραφεία, βιομηχανίες και άλλους οργανισμούς με πολλούς εργαζόμενους σε ένα κοινό εργασιακό περιβάλλον.

«0 t200 Zero Client της HP προσφέρει στη λύση MultiSeat επιπλέον επεκτασιμότητα καθιστώντας τη ταυτόχρονα ιδανική λύση, όχι μόνο για μικρές επιχειρήσεις αλλά και για αίθουσες διδασκαλίας, περιβάλλοντα εκπαίδευσης, υγείας και κατασκευών», ανέφερε ο Kobi Elbaz, Director, Client Solutions, για το Personal Systems Group της HP στην περιοχή της EMEA. «Η HP, ως παγκόσμιος ηγέτης στη βιομηχανία των thin client, συνεχίζει να προσφέρει καινοτόμες, απλές, ευέλικτες και οικονομικές λύσεις που με τη σειρά τους προσφέρουν στο χρήστη μια πλούσια και παραγωγική εμπειρία».

Σύμφωνα με την IDC, εταιρεία έρευνας για τη βιομηχανία υπολογιστών, η HP ηγείται στην κατηγορία thin client για το δεύτερο τρίμηνο του 2011, διατηρώντας την πρώτη θέση της αγοράς παγκοσμίως.(1)

Απλός, οικονομικός και αποτελεσματικός
Για παραγωγικότητα γρηγορότερη από τα συνηθισμένα, ο t200 Zero Client της HP επιτρέπει σε πολλαπλούς χρήστες να συνδεθούν σε ένα και μόνο host υπολογιστή, τον Compaq ms6200 Series Desktop της HP, μέσω θύρας USB για κοντινά υπολογιστικά περιβάλλοντα ή μέσω δικτύου Ethernet για περιβάλλοντα που απαιτούν μεγαλύτερες προεκτάσεις.

Αντίθετα με τις ανταγωνιστικές λύσεις υπολογιστών, η λύση MultiSeat της HP είναι εύκολη στη χρήση καθώς δεν απαιτεί εγκατάσταση καρτών επέκτασης. Αρκετά εύκολη για μικρά περιβάλλοντα ΙΤ, αρκετά ισχυρή ωστόσο για επιχειρήσεις που αναζητούν πλούσια παραγωγικότητα, κάθε λύση MultiSeat της HP εγκαθίσταται εύκολα με wizard εργαλεία.

Ο t200 Zero Client της HP είναι ελαφρώς μεγαλύτερος από μια τράπουλα και καταναλώνει ενέργεια μόνο 3 watts όταν συνδέεται με τoν κεντρικό υπολογιστή μέσω USB, μειώνοντας έτσι το κόστος ενέργειας.

Ο t200 Zero Client της HP είναι πλήρως εξουσιοδοτημένος και υποστηρίζεται από την Microsoft για το λειτουργικό της σύστημα MultiPoint Server 2011 το οποίο προσφέρει απόλυτη συμβατότητα με το τελευταίο λειτουργικό σύστημα, με τροποποιήσεις ασφαλείας και ενημερώσεις. Η HP παρέχει εκτενή υποστήριξη σε ολόκληρο το πακέτο προσφοράς.

Τιμή και διαθεσιμότητα
Ο t200 Zero Client για τη λύση MultiSeat της HP είναι διαθέσιμος με προτεινόμενη τιμή €89.
Keywords
Τυχαία Θέματα