Εκδήλωση της SAS στην Αμερικανική Πρεσβεία

12:55 30/3/2012 - Πηγή: PC Nea
Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εκδήλωση διοργανώνει η SAS Ελλάδας, σε συνεργασία με την Αμερικανική Πρεσβεία, με θέμα: "Business Analytics Competency Center: the Key to your ΙΤ and Business Alignment", η οποία θα διεξαχθεί στο χώρο της Αμερικανικής Πρεσβείας
στις 4 Απριλίου 2012.
Οι συμμετέχοντες - εκλεκτή ομάδα υψηλόβαθμων στελεχών, κρατικών και ιδιωτικών οργανισμών, που δραστηριοποιούνται σε ολόκληρο το φάσμα της Ελληνικής οικονομίας – θα έχουν τη δυνατότητα να κατανοήσουν τους βασικούς πυλώνες (ανθρώπινο δυναμικό, υποδομή, διαδικασίες, κουλτούρα) που μπορούν να επιταχύνουν τη χρήση των πληροφοριών και των analytics για την υποστήριξη της επιχειρηματικής στρατηγικής και της διαδικασίας λήψης αποφάσεων.

Θα συζητηθεί επίσης τόσο ο ρόλος όσο και οι διάφορες λειτουργίες και τα οφέλη που απορρέουν από τα ολοκληρωμένα προγράμματα παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών "Business Analytics Centers of Excellence" της SAS, που συμβάλλουν αποφασιστικά στη χρήση των business analytics για την υποστήριξη των επιχειρηματικών στρατηγικών και στόχων.

H εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με συζήτηση σχετικά με την πελατειακή ευφυΐα και τη διαχρονική αξία του πελάτη ως σημεία δημιουργίας πρόσθετων εσόδων και κερδοφορίας, ενώ θα παρουσιαστεί και case study υλοποίησης ενός προγράμματος υπηρεσιών Business Analytics Center of Excellence.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Πρέσβης των ΗΠΑ, Daniel B. Smith, και ο Country Manager της SAS για την Ελλάδα και την Κύπρο, Νίκος Πέππας, ενώ ο Δρ. Γιώργος Ιωάννου, Καθηγητής Ph.D. στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, θα αναλύσει τα οφέλη των Business Analytics για τη δημιουργία της "μεγάλης εικόνας" και την αύξηση της κερδοφορίας για κάθε επιχείρηση, στην ομιλία του με θέμα: "Data - Based performance management: creating the conditions by which profits can be generated. Business Analytics: Without the big picture, the details are irrelevant".

Κεντρικός ομιλητής σχετικά με το βασικό θέμα της εκδήλωσης θα είναι ο Aiman Zeid, Principal Business Consultant and Lead Developer, SAS' Global Business Analytics Centers of Excellence Program and Services, o oποίος θα αναλύσει τον κρίσιμο ρόλο και τον τρόπο με τον οποίο τα προγράμματα συμβουλευτικών υπηρεσιών Business Analytics Centers of Excellence μπορούν να ευθυγραμμίσουν τους πόρους, τις διαδικασίες και την κουλτούρα για τη διαμόρφωση της στρατηγικής και την επίτευξη των στόχων των σύγχρονων οργανισμών και επιχειρήσεων.
ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου© pcnea.blogspot.comdon't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα