«3 ημέρες του Τζάμπα το κάγκελο»

11:58 30/3/2012 - Πηγή: PC Nea
Μια νέα ενέργεια εγκαινιάζει η Media Markt, προσφέροντας 3 προϊόντα σε τόσο προκλητικά χαμηλές τιμές που θα «μείνεις κάγκελο» στο τέλος κάθε μήνα.
Πιστή στην πάγια θέση της για τη διάθεση των ελκυστικότερων προτάσεων αγοράς και θέτοντας πάντα στο επίκεντρο το συμφέρον του καταναλωτικού κοινού, η αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών Media Markt, προχωρά σε μια
νέα ιδιαίτερη και άκρως συμφέρουσα ενέργεια, δίνοντας το μήνυμα στον καταναλωτή ότι θα «μείνει κάγκελο» από τις τιμές των προϊόντων.

Συγκεκριμένα, στο τέλος κάθε μήνα θα γίνεται του «Τζάμπα το κάγκελο» σε κάθε κατάστημα Media Markt. Κάθε μέρα, και μόνο για εκείνη την ημέρα, ένα προϊόν θα διατίθεται σε «εξωφρενικά» χαμηλή τιμή, ενώ η μια προσφορά θα διαδέχεται την άλλη για τρεις συνεχόμενες ημέρες και θα αφορά σε τρία διαφορετικά προϊόντα. Το πρώτο τριήμερο προσφοράς ξεκίνησε στις 29 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί την τελευταία ημέρα του μήνα, το Σάββατο 31 Μαρτίου.

Δρώντας πάντα προς όφελος του καταναλωτή, η Media Markt προσφέρει σταθερά τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές σε τεράστια ποικιλία επώνυμων προϊόντων, ενώ υπενθυμίζει πως «Ο Τζάμπας ζει και ψωνίζει μόνο στη Media Markt». Αυτή τη φορά η Media Μarkt προχωράει σε μια ακόμα εντυπωσιακή ενέργεια και προσκαλεί τους καταναλωτές να σπεύσουν άμεσα στα καταστήματα της για να εκμεταλλευτούν την προσφορά.

Στα 10 καταστήματα της αλυσίδας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα, ο Έλληνας καταναλωτής μπορεί να πραγματοποιήσει με άνεση τις αγορές του και να βρει τις πλέον συμφέρουσες προτάσεις αγοράς, απολαμβάνοντας τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, καθώς και την άριστη εξυπηρέτηση του καταρτισμένου προσωπικού.
ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου© pcnea.blogspot.comdon't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα