Ε3: τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια για το Xbox 360

08:17 7/6/2012 - Πηγή: PC Nea
Μπες στη θέση του μεγαλύτερου ήρωα της ανθρωπότητας. Βγες στο δρόμο με τα πιο δυνατά αυτοκίνητα. Χρησιμοποίησε τα δάκτυλά σου για να κάνεις τα πιο απίθανα μαγικά και χόρεψε μέχρι τελικής πτώσης.

Στις 4 Ιουνίου στο Λος Άντζελες κατά τη διάρκεια της Electronic Entertainment Expo (E3), η Microsoft
Corp. αποκάλυψε μια νέα σειρά παιχνιδιών αποδεικνύοντας ότι όποιο και αν είναι το παιχνίδι που σε εξιτάρει, το Xbox 360 είναι η μόνη κονσόλα στην οποία μπορείς να παίξεις όλα τα μεγαλύτερα blockbuster και ολοκαίνουρια παιχνίδια της χρονιάς.

Ξεκινώντας με το πιο δυνατό της χαρτί, την επιστροφή του Master Chief στο πολυαναμενόμενο λανσάρισμα της χρονιάς του “Halo 4,” η Microsoft παρουσίασε μια θεαματική σειρά τίτλων που υπάρχουν μόνο στο Xbox 360, συμπεριλαμβανομένων των "Forza Horizon", "Fable: The Journey" και την παγκόσμια πρεμιέρα του "Gears of War: Judgment" - θέτοντας τις βάσεις για την μεγαλύτερη γιορτή της κονσόλας.

Μαγεύοντας τους fans της μουσικής σε όλο τον κόσμο, ο διεθνούς φήμης καλλιτέχνης Usher έβαλε φωτιά στη σκηνή του media briefing της Microsoft E3, με μία εκπληκτική εκτέλεση του επιτυχημένου του hit "Scream". Με την υποστήριξη οπτικών εφέ από το παιχνίδι ο Usher συνεπήρε το κοινό με ένα χορευτικό που δημιουργήθηκε για το “Dance Central 3”, την επόμενη έκδοση του επιτυχημένου παιχνιδιού για χορό στο Kinect για Xbox 360.

Επίσης, η Microsoft παρουσίασε τους ολοκαίνουριους τίτλους “Ascend: New Gods,” “Wreckateer,” “Matter” και “Lococycle.”
Επιπλέον, οι μεγαλύτερες και καλύτερες εταιρείες ανάπτυξης λογισμικού στη βιομηχανία παιχνιδιού ήταν σε ετοιμότητα να απαντήσουν στο ερώτημα γιατί τα πολυαναμενόμενα παιχνίδια παίζονται καλύτερα στο Xbox 360. Η Activision εντυπωσίασε τους gamers με την πρώτη ζωντανή επίδειξη του παιχνιδιού του "Call of Duty : Black Ops ΙΙ".

Επίσης έκαναν το παγκόσμιο ντεμπούτο τους στη σκηνή της Microsoft Ε3, η Ubisoft Entertainment με το “Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist™” και η THQ Inc με το “South Park: The Stick of Truth”. Με τη βοήθεια του Joe Montana από το Pro Football Hall of Fame, η EA SPORTS παρουσίασε το μέλλον των αθλητικών videogames με την επίδειξη του “Madden NFL 2013” και “FIFA 2013”.

Η Microsoft ικανοποίησε ακόμη περισσότερο το κοινό της με την είδηση ότι θα διαθέτουν add-on περιεχόμενο που θα είναι διαθέσιμο αρχικά μόνο στο Xbox 360 οι τίτλοι των Capcom Entertainment Inc.’s “Resident Evil 6,” Square Enix Co. Ltd.’s “Tomb Raider” και THQ’s “South Park: The Stick of Truth”.

«Το 2012 αποτελεί ορόσημο έτος για το Xbox», δήλωσε ο Phil Spencer, corporate vice president των Microsoft Studios. «Αυτό το χρόνο παρουσιάζουμε μια απίστευτη σειρά παιχνιδιών με μερικούς από τους πιο πολυαναμενόμενους αποκλειστικούς τίτλους, όπως το “Halo 4”, το “Forza Horizon” και το “Fable:The Journey”, καθώς και τις ολοκαίνουργιες σειρές παιχνιδιών, όπως το “Wreckateer” και το “Lococycle”.

Επίσης είμαστε το καλύτερο μέρος για να ζήσετ
Keywords
Τυχαία Θέματα