Τo Parking Defenders στο BizSpark European Summit της Microsoft

03:18 7/6/2012 - Πηγή: PC Nea
Το ελληνικό startup Parking Defenders είναι ένα από τα 15 startups που ξεχώρισαν και επιλέχθηκαν κατόπιν αξιολόγησης BizSpark Startups από όλη την Ευρώπη, για να συμμετέχουν στο διαγωνιστικό μέρος του BizSpark European Summit που διοργανώνει η Microsoft.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουνίου στο Λονδίνο, ενώ κατά τη διάρκειά της τα συγκεκριμένα startups θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις επιχειρηματικές
τους προτάσεις σε κριτική επιτροπή αποτελούμενη από Venture Capitalists.

Το BizSpark European Summit διοργανώνεται για 8η χρονιά και σκοπό έχει την συγκέντρωση παραγόντων της ευρωπαϊκής επιχειρηματικής κοινότητας – επενδυτές, startups, δημοσιογράφους, κυβερνητικούς εκπρόσωπους - παρέχοντας μια μοναδική ευκαιρία διαλόγου πάνω σε θέματα που απασχολούν τους tech entrepreneurs και δίνοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα προβολής σε μερικά από τα καλύτερα startups από όλη την Ευρώπη.

Στο Summit θα συζητηθούν εκτενώς θέματα που σχετίζονται με τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που διασφαλίζονται μέσω των νέων τεχνολογιών, όπως το cloud, ενώ οι εκπρόσωποι των startups θα έχουν τη ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις που θα τους βοηθήσουν στην ανάπτυξη των επιχειρηματικών τους προτάσεών και στην αξιοποίηση νέων ευκαιριών.

To Parking Defenders, που υποστηρίζεται από το Κέντρο Καινοτομίας της Microsoft, αποτελεί ένα καινοτόμο mobile application, το οποίο έχει ως στόχο την διευκόλυνση εύρεσης parking μέσω ενός δικτύου «ανταλλαγής» θέσεων. Η εφαρμογή διατίθεται από τις αρχές του 2012, αποκτώντας 4.500 χρήστες από τον πρώτο μήνα της διάθεσής της στο κοινό. Η ομάδα αποτελείται από τους Κώστα Αρκάδα, Γιάννη Κατσιώτη, Όθωνα Αντωνίου και Νίκο Αντωνίου.

Σημειώνεται ότι η διοργάνωση του BizSpark European Summit αποτελεί μέρος του BizSpark®, του διεθνούς προγράμματος της Microsoft που απευθύνεται σε τεχνολογικά startups, παρέχοντας δωρεάν πρόσβαση σε εργαλεία ανάπτυξης λογισμικού της Microsoft, αλλά και σε ένα εκτενές δίκτυο επαφών, καθώς και τεχνολογική υποστήριξη, εκπαίδευση και προβολή. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.bizspark.com .
ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου© pcnea.blogspot.comdon't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα